Wikileaks: CIA naamioi urkintaohjelmat väärennettyjen Kaspersky todistuksia

Wikileaks: uudet viestit pesää

(Kuva: wikileaks.org)

Uutisia julkaisemista tiedoista Wikileaks CIA"mehiläispesä": Yhdysvaltain ulkomainen CIA viestiliikennettä hänen Command&-säätölaitteet palvelimet peitetty väärennettyjä todistuksia venäläisen Kaspersky Lab.

Kanssa uusin Vault 8 Wikileaks on julkaissut tiedostot voidaan edelleen selittää tunnetun sisäisestä toiminnasta aikaisintaan Hive (Beehive) projekti. Niinpä USA ulkomaantiedustelupalvelun CIA käytti houkutuslintuna todistukset ovat yhteydessä ohjaus-&-ohjaus palvelimia. osoittavat nyt julkaistu Wikileaks-tiedostoja, jotka leimahti ainakin kolmessa tapauksessa, Symantec tytäryhtiö Thawte todistuksia venäläisen Kaspersky Labin käytettiin. Vaikka Wikileaks puhuu skandaali, tapaus Kaspersky tutkitaan.

Teknisesti mitä Wikileaks on nyt julkaissut nykyisistä CIA materiaalia, helppo selittää: Jos hyökkääjä käskyllä&-säätölaitteet palvelin kommunikoivat tartunnan saaneiden järjestelmien häntä, hänen on valittava hyväuskoinen mahdollista kanavaa. Kun kyseessä on "Vault 8"CIA Projekti "Hive" mainittu järjestelmä väärennettyjä varmenteita käytettiin, viesti välistä liikennettä haittaohjelmat ja C&C palvelimet todennettu, ja siksi sen pitäisi näkyä harmitonta. CIA käytetään sertifikaatteja annettiin Thawten Venäjän yritys Kaspersky Lab.

Ajoitus Vault 8 julkaisuja osuu eri spekulaatiot "Venäjän hakkerit" ovat vaikuttaneet mistä ns fancy-karhu-kohtaus, vaalit Yhdysvalloissa.(Detlef Borchers) /(ANW)