Entinen Facebook presidentti varoittaa Facebook & Co.

Entinen Facebook presidentti varoittaa Facebook & Co.

Sean Parker

(Kuva: axios.com)

Ei ihminen tietää, mitä tekee Facebook aivot lastemme, varoittaa Sean Parker. Sosiaalinen media on suunniteltu hyödyntämään heikkoudet ihmisen psyyken, entinen Facebook presidentti, joka oli tullut rikas yhtiö sanoo.

Keksijä musiikin jakamiseen alustalla Napster ja entinen presidentti Facebook, Sean Parker, varoittaa seurauksista sosiaalisen median käyttöä. "kirjaimellisesti se muuttaa lähestymistapa yrityksen ja toisiinsa" Parker sanoi keskiviikkona kokouksessa Yhdysvaltain uutissivusto Aksios Philadelphiassa. "Se häiritsee todennäköisesti comically tuottavuutta. Jumala tietää mitä se tekee aivot lastemme." Kaiken sosiaaliset verkostot, kysymys oli, miten ne voisivat vaatia maksimiajan käyttäjä samalla saada korkeimman mahdollisen huomiota.

Tämän tavoitteen saavuttamiseksi, Facebook neiti silloin tällöin dopamiinin potkia jäsentensä eli kun toinen käyttäjä vastaa virkaa. Tämä puolestaan ​​motivoi käyttäjiä puolestaan ​​tuottaa enemmän sisältöä ja reaktioita. Tämä mekanismi on silmukka, silmukan sosiaalisen vahvistuksen. Tämä on juuri sellainen asia, että hakkeri koska hän pitää itseään, "koska se hyödyntää heikkous ihmisen psyyken",

Perustaja sosiaalisen median - Mark Zuckerberg, Kevin Systrom Instagram, mutta hän itse - oli sen tietävän. "Ja olemme tehneet sen joka tapauksessa", Aiemmin hän kertoi ystävät, sosiaalinen media oli skeptinen, "lopussa saamme sinäkin", Samalla hän kieltäytyi itse verkkojen Parker, joka oli hänen Facebook osakkeiden miljardööri sanoi.(AP) /(ANW)