Kartelli epäilty: BMW: n vihainen VW ja Daimler

Kartelli epäilty: BMW: n vihainen VW ja Daimler

(Kuva: pixabay.com)

Baijerin automaker arvosteli kilpailijoita, koska he haluavat näkyvät avaintodistaja tutkimuksessa kartelliin epäily.

BMW on vihainen sovelluksia Daimler ja Volkswagen, kun on kyse kartellista epäluuloja vastaan ​​Saksan autoteollisuus on keskeinen todistaja kouluttaa osallistumaan. "Olimme hermostuneita"Sanoi BMW ostamalla päällikkö Markus Duesmann Frankfurter Allgemeine Sonntagszeitung. "Jälkeenpäin on outo tunne, että puhuimme kilpailijoiden kanssa yhteistyöstä, oli jo osoittanut kokouksiin, joissa lakimiehet kilpailuviranomaisille."

Daimler kieltäytyi kommentoimasta syytöksiä. EU komissio alustavan tutkinnan väitteistä on käynnissä. Työntekijät Brysselin viranomaiset ovat käyneet läpi jo hakuja BMW. Bavaria sekä Daimler ja Volkswagen sekä tyttäret Audi ja Porsche sanotaan ovat vaihtaneet vuosia salaisissa piireissä noin autonsa, kustannuksia ja toimittajille.

yhteiset

Tällaiset sopimukset ovat autovalmistajista melko yleisiä - esimerkiksi järjestää standardit latauksen sähköautojen. Mutta kysymys on siitä, onko raja ylitettiin tässä tapauksessa. BMW haluaa täyttää voimassa olevat sopimukset yhteistyöstä kilpailijoiden kanssa, mutta näyttää ensi uusia yhteistyöprojekteja.

Daimler oli tehnyt lieventämistä julkista perjantaina. Swabians on siis Estetty Volkswagen; Näin ollen Niedersachsenin ovat jättäneet hakemuksen. Avain todistaja kartellimenettelyssä voi toivoa yleensä suurin alennus seuraamuksia loppuun säästynyt. Vielä on kuitenkin epäselvää, mikä on todella totuus väitteet.(AP) /(ANW)