Osittainen onnistuminen Uber Italiassa

Osittainen onnistuminen Uber Italiassa

Uber tarjoaa monia erilaisia ​​Vermittllungsdienste, Euroopassa on ristiriidassa taksin yhdistysten ja valittaen jopa Euroopan yhteisöjen tuomioistuimessa

(Kuva: Uber)

Kielletään kaikki Uber palvelujaan Italiassa on hovioikeuden Roomassa nyt rajoitettu, se voi über Musta kaikkialla Italiassa.

Loppujen tarjosi Uber palvelut kiellettiin Italiassa huhtikuussa jonka Torinon tuomioistuin, hovioikeus Roomassa on nyt ainakin kielto alle "Tietoja Musta" Tarjotun palvelun peruutettu. palvelun "Autonvuokraus kuljettajineen", Yleisesti tunnettu ylellisyyttä tai limusiinilla voi edelleen tarjottava Italiassa, paljon harmiksi Italian taksinkuljettaja.

Kuitenkin paljon ongelmallisempi taksinkuljettajat Services Uber Pop Uber ja X edelleen kiellettyä. Tietoja Pop välittämiä matkoja yksilöille lentomatkustajille ja noin X ammattiautoilijoiden vastaavien papereita. Saksassa Uber Pop on myös kielletty Uber X, koska se on nykyään tarjolla Berliinissä, keskustellaan yhä. Paikallinen prosessi Uber Musta liittovaltion tuomioistuin oli toimitettu Euroopan tuomioistuimelle, jos valitus espanjalaisen taksiyhdistys jo vireillä. Court arvioijat oli luokitellut palvelut taksipalvelu, tuomiota odotetaan myöhemmin tänä vuonna.

(As)