Toyota ja Mazda kehittävät yhdessä sähköautoteknologiassa ja rakentaa tehtaan Yhdysvalloissa

Toyota ja Mazda kehittävät yhdessä sähköautoteknologiassa ja lopettaa työ Yhdysvalloissa

Vaikka Yhdysvaltain automarkkinat jäähtyy, Japani jättiläiset Toyota ja Mazda laajentaa tuotantoaan ja yhdessä vetää uuden tehtaan. He haluavat myös kehittää teknologiaa sähköautojen.

Auton hintavertailunnäyttöpostinumero

palveluksi

Japanilaisten autojen jättiläinen Toyota ja Mazda kehittävät yhdessä perustekniikkaa sähköautojen. Mukaan viestin he haluavat treenata perustana kilpailukykyisille sähköautojen. Jakamalla kokemuksia he haluavat vastata sääntöjen ja markkinoiden kehitystä eri maissa. Yhteistyön yksityiskohdat ovat seurata.

4000 uutta työpaikkaa Yhdysvalloissa

Toinen osa ilmoitus kahden yrityksen nauttinut Yhdysvaltain presidentti Donald Trump. 1600000000dollari (1,3 miljardia euroa) haluavat Toyota ja Mazda juuttunut tehtaan rakentamiseen Yhdysvalloissa. Investoinnit jaetaan. Työ, jossa vuosittain noin 300000 autoa vierii pois linja, on ottaa käyttöön vuonna 2021 ja luoda 4000 työpaikkaa.

Valtti tervetulleena aloitetta perjantaina Twitteriin käyttäjänä "suuri investointi Amerikan teollisuuden!", Kumppanuus- yhtiöt ilmoittivat vahvistavat allianssiaan keskinäinen osakeomistus. Toyota myös raportoitu merkittävä kasvu voittoja, myynti ja tulot toisella neljänneksellä.

Ei yksityiskohtia ei vielä tehty sijaintipaikan valintaan. Suurissa hankkeissa, kuten tämä, on tavallista, että yritykset voivat värvätä mukaan kuvernöörien Yhdysvaltain osavaltiossa ja nähdä, missä he voivat saada eniten verohelpotuksia tai muita taloudellisia kannustimia. Poliitikot ovat usein valmiita kalliita myönnytyksiä keuliminen ostajana työpaikkoja.

yllättävän aikaa

Trump oli arvostellut Toyota sekä aiemmin investointisuunnitelmat Meksikossa ja uhkasi suuren lipeää. Vaikka Japanin haluavat pysyä niiden suunniteltua työtä Amerikan lähialueiden matalapalkka-maassa, nyt ilmoittanut kuitenkaan eikä alkuperäisen suunnitelman valmistaa siellä Tacoman pick-up-autoihin ja keskisuuriin autoihin Corolla. Rakennetaan tulevaisuudessa yhdessä uuden mallin Mazda suunnitellussa USA: n tehtaan.

Ajoitus laajentamisen Yhdysvaltain tuotanto tulee yllätyksenä, koska autoteollisuuden Amerikassa on jäähtynyt huomattavasti viime kuukausina, ja monet valmistajat rajoittavat kapasiteettia.

Osana tehostetun kumppanuuden halua ostaa Toyota ja Mazda osuus muiden kumppani, kukin arvoltaan 50 miljardia jeniä (380 miljoonaa euroa). Toyota joten päästä osalliseksi lähes 5,1 prosenttia Mazda sitä vastoin johtaa osallistumisen 0,25 prosenttia.

1 ulos 52

Sähköautot Saksassa (52 kuvaa)

Opel Ampera-e, Euroopan sivuhaara Chevrolet Bolt EV. Sen kantama on 400 km päässä. Hinta: alkaen 39330 euroa.
(Kuva: Opel)

(Kun materiaali AP) /(ANW)