Avainteknologia Eurooppa: Bosch rakentaa yhden miljardin euron siru tehdas Dresdenissä

Bosch rakentaa siru tehtaan Saksissa varten miljardi euroa

(Kuva: Bosch)

Se on suurin investointi Boschin historiaa, mikä antaa myös signaalin korkean teknologian sijainti Saksa: Bosch on valinnut Dresden sijaintipaikkana uusi siru tehdas. Se on liiketoimintaa, jossa on paljon halpoja aasialainen kilpailu.

Bosch on nyt vahvistanut, että uusi siru tehtaan Saksi rakennetaan noin miljardi euroa. Laitos tuottaa siruja verkon laitteista Internetissä asioita ja autoteollisuuden. Se on korkein sijoitus Bosch History. Dresden oli voittanut kautta globaalissa valikoima muita paikkoja, sanoi Bosch toimitusjohtaja Dirk Hoheisel maanantaina Berliinissä. Liittohallitus haluaa edistää hankkeen seuraavien kolmen vuoden aikana jopa 200 miljoonaa euroa, Valtiosihteeri talousministeriö, Matthias Machnig sanoi.

mainostaminen "digitaalinen suvereniteettia" Eurooppa

yksi maailman suurimmista toimittajista, liikeanturit, paine tai lämpötila Bosch nähdään jo. Konserni toimittaja on myös kehittää teknologiaa ajoneuvoissa. Se on keskeinen päätös pitää tuotanto pelimerkkejä omassa kädessä, painotti Hoheiscl. Vaikka muut yhtiöt kuten Apple kehittää omia pelimerkkejä, mutta sitten heidän tuottaa sopimusvalmistajien. Vuonna keskittynyt Aasiaan siru alan kova hintakilpailu vallitsee.

"Me näytti todella maailmaa ja sitten päättivät Dresden", Hoheiscl sanoi. Asteikot eivät ole ainoastaan ​​ohjeellinen rahoittajia, mutta myös läheisyys tutkimuslaitosten ja kokemukset alueen puolijohde alan hän painotti. Dresden on keskus puolijohdevalmistajia kuten Infineon on jo läsnä siinä.

Rakenne odotetaan loppuun mennessä 2019 ja aloittaa tuotanto puolijohteiden 2,021th Laitos luodaan noin 700 työpaikkaa. Machnig korosti varten "digitaalinen suvereniteettia" Euroopassa olisi keskeisten teknologioiden, kuten puolijohteet valmistetaan myös täällä.

Tyytyväinen kanslian

Hallituksen tiedottaja Steffen Seibert puhui vahvan signaalin teollisuuden sijoituspaikkana Saksassa ja Euroopassa. Hän sanoi Saksan liittokansleri Angela Merkel (CDU) myönteisesti siihen, että investointipäätöksen luonut uusia erittäin innovatiivisia työpaikkoja ja selkeä aksentti nykyaikaista teollisuutta Saksassa asettaa Internet-aikakaudella. Saksin pääministeri Stanislaw Tillich kiitti Bosch luottamuksesta alueella.

Laajimman aiemmin Boschin investointi oli myös siru tuotanto, 600 miljoonan euron tehtaalle Reutlingen lähellä Stuttgartin vihittiin 2010. Siellä sirut tuotetaan autoteollisuuden. Dresden nyt uusia 300 millimetrin tekniikkaa käytetään. Jotta voidaan lisätä tuotantokapasiteettia huomattavasti pienempi 150- ja 200 millimetrin kiekkoja ja yksikkökustannuksia alentavaa verrattuna perustettu valmistus.

Lisätietoa:

(AP) /(MHO)