Amazon Tuore: Amazon käynnistää verkossa supermarket Berliinin ja Potsdamin

Amazon Tuore: Amazon käynnistää verkossa supermarket Berliinin ja Potsdamin

(Kuva: amazon.de/fresh)

Amazon Tuoretta odotettiin erittäin kilpailluilla Saksan ruokaa markkinoilla pitkään. Nyt se on toistaiseksi - mutta online supermarket, aluksi vain Berliinin ja Potsdamin.

Amazon nyt harjoittaa supermarket liiketoimintaa Saksassa. Palvelu Amazonin Fresh on aluksi saatavilla Berliiniin ja Potsdamin torstain jälkeen. Online vähittäiskauppias haluaa kilpailla paikallaan kaupoissa on laaja valikoima 85000 artikkeleita ja lyhyitä toimitusaikoja. Tilauksia ennen kello 12 toimitetaan samana päivänä päivälliselle. Jos tilaat ennen klo 23 tavarat saapua seuraavana päivänä valitun kahden tunnin ikkuna. Amazon yhteistyötä DHL.

Amazon Tuore Prime asiakkaille

Valikoima sisältää tuoretta lihaa, hedelmiä ja vihanneksia ja jäähdytetyt. Tarjous on saatavilla vain asiakkaille maksettujen tilauspalvelu Amazon Prime, joka maksaa tuoreiden ilmaista kokeilua kuukaudessa lisää 10 euroa kuukaudessa. Mutta he voivat tilata monia tuoreita tarvikkeita minimistä hankinta-arvo on 40 euroa rajoittamaton. "Haluamme laittaa asiakkaan asemaan voidakseen tehdä koko viikoittain ostoksia kuten tuoreita ja kylmäjakelija kotoa"The Saksa pomo Amazon Tuore Florian Baumgartner sanoi.

Ennen laajentamista muissa kaupungeissa palvelu olisi parannettava käyttäjien palautteen, Baumgartner mainittu. "Baarissa ruokakaupassa on valtava. Haluamme ottaa aikaa ja aloittaa hyvin laaja valikoima rajoitetulla alueella." Amazon takaa, että artikkeli, joka ei enää pitäisi olla käytettävissä lyhyellä aikavälillä, vapaa asiakkaalle korvaava tuote toimitetaan. Tuoretta ruokaa, joka "ei täytä odotuksia", Kauppahinta hyvitetään.

Amazon Tuore 20 kaupungissa

Noin Amazon Tuore Saksaa on spekuloitu jo pitkään. Palvelu on ollut käytössä vuoden 2009 alusta noin 20 kaupungeissa - Yhdysvalloissa ja Lontoossa ja myöhemmin puolilla Tokiossa. Saksassa, pieni valikoima tuoretta, jäähdytettyä ja pakasteet jo Quick-palvelu Prime Nyt oli saatavilla.

Saksan Ruokakauppa on erittäin kilpailukykyinen jo kova. On yleisesti hyväksytty, että Amazon, teollisuus voi painostaa, vaikka on jo useita online-jälleenmyyjä. Berliinissä tulevat tarjouksen Amazonin Tuore ylimääräisiä eriä aluksi 25 paikalliset kaupat kuten kahvin paahtaminen pankkivirkailija, The Feinkosthandel Lindner tai Schokoladenhaus melua. Jotta he saavat mahdollisuuden tavoittaa uusia ostajia, Baumgartner sanoi. (Kun materiaali AP) /

Lue tämä:

(ANW)