Google haluaa tuoda Chrome mainostenestäjää 2018

Kromi mainostenestäjää alkaa 2018

(Kuva: koalition parempia mainoksia)

Bang mainosalan: Online jättiläinen Google on ilmoittanut, että talon selain tulevana vuonna erityisesti estää tunkeileva mainoksia.

Google asentaa mainostenestäjää sen Chrome -selainta ensi vuonna. Blogissaan Sridhar Ramaswamy johtaja Googlen mainontaan kirjoittaa: "Käyttäjät kohtaavat netissä liian usein ärsyttäviä, unterbrenchende mainonta - kuten odottamattomien musiikkia losplärrt tai käyttäjä joutuu odottamaan kymmenen sekuntia ennen kuin hän näkee sivuston sisällön"Kertoo johtaja. Nämä negatiiviset kokemukset ovat syy siihen, miksi yhä useammat käyttäjät asennettu mainostenestäjää ja maksaa kaikki elävät mainostoimisto rahaa.

Halukkaiden koalition

Että maailman suurin mainonta Ryhmä Google, jonka varat tulevat edelleen lähes yksinomaan mainosalalla, jopa estää mainontaa, osoittaa, kuinka vakava tilanne esittäytyy. Google haluaa tavata paineen kahdelta puolelta sillä: yhtäältä mainosten esto leviäminen tarkemmin ja edelleen - erityisesti yhä tärkeä tulevan myynnin mobiililaitteisiin. Toisaalta, osoittavat tuotemerkin yritykset, jotka maksavat mainonnan tyytymätön mainonnan ympäristössä, jota heille tarjotaan verkossa.

Radikaalille muutokselle, Googlen tuki oli etsimässä: Konsernilla oli todennut muiden yritysten viime vuonna koalition parempia mainoksia, jotka tekevät siitä vähemmän houkuttelevaa parannetuilla standardeja verkkomainonnan mainostenestäjää. Vaikka koalitio on suhteellisen laaja kannatus, se on kaukana siitä, että pystyisimme parantamaan verkkomainonnan merkittävässä määrin. Erillinen mainosten esto maailman johtava selain Chrome kuitenkin voisi pakottaa kaikki osat mainosalalla.

Off auto-play videoita?

Minkä tyyppisiä mainonnan pitäisi olla betonitiilet jää nähtäväksi konkreettisemmin. Maaliskuussa koalition parempia mainoksia alustavien tutkimusten oli kuvitellut, jonka mukaan tietty automaattinen toisto videoita, ponnahdusikkunoita ja ylävirtaan sivut tunnistettiin haittaa käyttäjälle.

Antaa mainostajille tunteen, konsernilla on siis "Mainoskokemuksen Raportti" lukitsematon jossa julkaisijat on osoitettu käyttäen kuvakaappauksia ja videoita, jotka on havaittu erityisen ärsyttävää koettu mainontaa Googlen tarjouksiaan. Sen sijaan Google suosittelee lievempi mainonnan muodot. Niinpä yhtiö ehdottaa parhaiden käytäntöjen oppaan luopua ponnahdusikkunoita ja sen sijaan mainoksia, ja samalla täyttää näytön koossa, mutta se voidaan helposti überscrollt. Sen sijaan käyttäjille pakollista lähtölaskenta "interstitiaalinen"määrätä mainonta, tämä pitäisi pystyä klikkaa pois mainossivuille.

Keppi ja porkkana

Google tarvitsee vaiheeseen mahdollisimman tukea eri alojen mainonnan teollisuuden ja online-aktiivisen kustannusyhtiö - yksi Adblock Chromessa käytännön, että erityisesti kulkee mainonnan markkinoima Google itse aiheuttaa todennäköisesti kilpailuoikeuden ongelmia. Ja itse asiassa, työryhmä suosittelee, että AMP-talon standardi, joka käyttää Googlen lähes toistetaan hosting mobiilipalveluiden itselleen. Tuki toivoi Google ensisijaisesti operaattorit suurten markkinapaikkojen verkkomainontaan. Nämä eivät enää markkinoida ärsyttävää muodoissa, kuten automaattinen toisto videoita.

Voidakseen tarjota julkaisijoille kompensoimaan rajoitukset, Google asettaa ohjelman "google Avustaja" Uutta julkaisijat voivat maksaa suoraan käyttäjälle. Uusi ohjelma nimeltään "rahoitus valintoja" olisi annettava mahdollisuus puuttua Adblock käyttäjille suoraan ja he voivat kutsua poistaa mainosten esto tai suora maksu joko web-sivustojen ylläpitäjät. Tämä ohjelma on saatavilla Saksassa, Yhdysvalloissa, Isossa-Britanniassa, Uudessa-Seelannissa ja Autralien nyt muut maat seuraavat myöhemmin. (Torsten Kleinz) /(Jo)