Verdi puhelut kolme saksalaista Amazon paikoissa lakko

Amazon

(Kuva: AP, Christoph Schmidt)

Uskonpuhdistuksen päivä 31. lokakuuta, on lahjoittanut kuroa päivässä ja koska ihmiset voivat omistavat vapaa ajansäästö näin myös verkkokaupoissa, voi iskeä jossain Amazonin täyttäminen keskuksissa Verdi.

Liitto Verdi on kutsuttu huomiota iskee useisiin Saksan paikkoihin työriitojen online jälleenmyyjä Amazon. Verdi kehotti maanantaina työntekijöille Bad Hersfeld, Leipzigin ja Koblenz laittaa työn alas. "Sillan Päivää ennen uskonpuhdistusta on odotettavissa suurentunut työmäärän"Unioni sanoi. He olettavat, että lakon vastaavat viiveet toiminnassa johtaa. Mutta Amazonin tiedottaja sanoi Münchenissä: "Lakko ei vaikuta tuotteen Asiakaslupauksemme, koska ylivoimainen enemmistö työskentelee normaalisti."

Toukokuusta 2013 lähtien lakkoja

Verdi vaatii tunnustamista työehtosopimusta vähittäiskaupan ja postimyynnin. Siksi on aina iskee sitten toukokuun 2013. Alan johtava Yhdysvalloissa sanoi: Amazon todistaa, että ihminen voi olla oikeudenmukainen ja vastuullinen työnantaja ilman työehtosopimusta. "Maksamme logistiikkakeskuksia yläpäässä, mikä on tavallista, että vastaavia toimia kaikissa paikoissa Saksassa vähintään 10,52 euroa brutto tunnissa"Tiedottaja sanoi.

Amazon on 31 jakelukeskusta seitsemässä maassa, pelkästään Saksassa on yhdeksän logistiikkakeskusta. Suurin toimipisteessä Saksassa sijaitsee Bad Hersfeld osthessischen kaksi varastoissa. Amazon työllistää noin 14500 kokopäiväistä työntekijää oman tilin Saksassa.(AP) /(Cfu)