Facebook tilikausi 79 prosenttia 4700000000 dollaria

Mark Zuckerberg

(Kuva: AP, Kay Nietfeld (arkisto kuva))

Facebook on tehnyt ison harppauksen voittojen ansiosta kuplii mainostuloja. Neljännesvuosiluvut räjähtää keskellä keskustelua vaalien manipulointia, propagandaa ja yllyttämisen Internetissä. Facebook toimitusjohtaja Zuckerberg mitenkään aiheen ympärille.

Facebookin nopea kasvu jatkuu: liikevaihdon, tuloksen ja käyttäjien määrä tallennetun kolmannen neljänneksen yllättävän voimakkaasti. Mutta Internet-yhtiö on kohdattava epämiellyttävä kysymyksiä. "Olemme tosissamme yrittää väärinkäytön estämiseksi alustojen"Sanoi Facebookin toimitusjohtaja Mark Zuckerberg esittämällä neljännesvuosiluvut keskiviikkona. Päivää aikaisemmin, johtaja sen lakiasiainosaston oli pyytänyt Yhdysvaltain senaatti tarkasti, miten Venäjä voisi puuttua Facebookissa Yhdysvaltain vaalikampanjan.

Ilmoitustuotot kasvoivat, lisääntynyt käyttäjämäärät

Meneillään olevaan keskusteluun siitä, onko verkossa jättiläisiä kuten Facebook - samoin kuin Twitter tai Google - tehdä tarpeeksi vastaan ​​tahallista manipulointia palvelujaan mielipidevaikuttajat, ei loukkaantunut liiketoimintaa. Verrattuna edelliseen vuoteen kasvoi Facebookissa liikaa väittää olevansa 79 prosentista 4,7 miljardia dollaria (4,0 miljardia euroa). Myynti kasvoi 47 prosenttia 10,3 miljardiin dollariin. Mainostulot, Facebookin tärkein tulonlähde, kasvoi 10,1 miljardia dollari 49 prosenttia. Noin 88 prosenttia heistä ollut näyttö mobiililaitteissa. Facebook oli syyskuun lopussa 2070000000 aktiivista käyttäjää kuukaudessa, mikä merkitsee 16 prosentin vuositason. "Yhteisömme kasvaa ja liiketoiminta sujuu hyvin"Zuckerberg kommentoi tuloksia.

Katso myös:

  • Facebook: Hyökkäykset kuten aseita yritys, annettuna kuin college

Neljännesvuositulosten ylittivät analyytikoiden odotukset selvä. Kaluston nousi jälkeen kaupankäynti aluksi huomattavasti, mutta kääntyi sitten negatiiviseksi. Facebookin toimitusjohtaja Mark Zuckerberg varoitti sijoittajia taustanaan keskustelua fake uutiset ja valvonnan puute on online-verkosto: "Panostamme niin paljon varmuutta, että se vaikuttaa kannattavuuteen." Suojelusta yhteisö on tärkeämpää kuin voittojen maksimoimiseksi.

Propaganda, propaganda, manipulointi

Arvostelijat syyttävät Facebook ei tee tarpeeksi vastaan ​​propagandan ja yllyttämistä. Yhdysvalloissa konserni on noin syytetään ollut portti manipuloivaa Venäjän vaikutusvallan vaalikampanjassa.

Tiistaina oli ensimmäinen kerta edustajat Facebook, Google ja Twitter Yhdysvaltain senaatissa on vastattava kysymyksiin väitetystä Venäjän sekaantumista presidentinvaaleissa 2016th Facebook myönsi, että sisältö venäläisen Troll maatilalla, kesä 2015 ja elokuu 2017 noin 126 miljoonaa käyttäjää ovat saavuttaneet. (AP) /(Cfu)