Lomautuksia ja Kauppa uudelleenkäynnistämisen: muuntotekniikat Redcoon

Lomautuksia ja sivusto uudelleenkäynnistämisen: muuntotekniikat Redcoon

Verkkokaupasta Media-Saturn Redcoon tytär on tällä hetkellä pysähdyksissä, virallisesti remontin palvelupisteen järjestelmä. mutta kulissien takana pitäisi olla jo lomautuksia.

Verkkokaupan Media-Saturn tytäryhtiö Redcoon on tällä hetkellä kirjautunut. Sivuilla, muuntaminen on ilmoittanut, että olisi "pian" jälleen saatavilla verkossa. Miten media Saturn totesi pyynnöstä on takana muutto Redcoon verkkokauppaan Media Markt ja Saturnus, alusta toukokuun loppuun. vaan ne toimitetaan ennen normaalia shutdown tilauksia, vakuutti tiedottaja yritys, asiakaspalvelu on myös edelleen käytettävissä.

mutta tiettävästi se ei ole aivan nurkan takana loppuun, muuntaminen se liittyy irtisanomisia Redcoon. Mukaan Main-Echo on leikattava 70-100 pistettä päämajassa Aschaffenburgin, toistaiseksi 150 ihmistä on yhä siellä töissä Redcoon. Henkilöstön määrä on todennäköisesti edelleen laskevan, sanomalehti lainasi sisäpiiriläiset. Redcoons logistiikkakeskus Erfurtissa mutta kuulemma ei vaikuta ja jatkaa Media Markt ja Saturn. Media Saturn ei täsmentänyt soveltamisalaa irtisanomisia.

Vuodesta toivoa tappiollinen

Media Saturn oli niin onnistunut online vähittäiskauppias Redcoon osti 90 prosenttia 2011th Tuolloin ei ollut vielä MediaMarktin Saturnuksen nettikaupoissa alussa. 2013 seurasi täydellinen haltuunotto ja nyt voimatasapaino on jo erilaisia: strategiassa "Multi Channels", eli integrointi oksat ja online-kauppa on kahden Isoa tuotemerkkejä, mukaan Media-Saturn aina kannattavaa.

Puhdasta Verkkokauppa Redcoon se näyttää vähemmän ruusuinen: Vaikka Media Saturn antaa ulos mitään erillisiä lukuja tytär, vuosikertomuksin liittovaltion lehdessä, lasku voi ymmärtää, mutta hyvä. Kun taas 2013/14 tilikaudella vielä 403.000.000 euron myynnistä, mikä laski 2014/15 338 miljoonaa euroa - samaan aikaan, menetys 49000000 nousi 55 miljoonaa euroa. Samana vuonna koko Media Saturn Group kirjoittaneet konserninlaajuinen verkkokauppaan 1,8 miljardia - mikä on 23 prosenttia.

Kaavioita Ceconomy, tuleva holdingyhtiö kaikkiin Media-Saturn elektroniikan vähittäiskauppias, sanoi viime vuoden lopulla korkean katepaineisiin ja jatkuvien tappioiden Redcoon. He myös ilmoittavat sulkemisesta Redcoon verkkokauppojen Itävallassa, Espanjassa, Portugalissa ja Benelux-maissa. Saksassa ja Italiassa halusi painaa strategisia vaihtoehtoja. (AXK)