Fake varoitukset latauksen käytöstä youporn.com

Fake varoitukset latauksen käytöstä youporn.com

Nykyisin kiertävistä sähköpostiviestin, jossa lakiasiaintoimisto rahaa vaatii siitä vieraillut sivuilla youporn.com. Tämä on väärennös.

"Olet online-tarjousten youporn.com käyttänyt"Se sanoi sähköpostin, joka kummittelee nykyisin jonka postilaatikoihin. Siinä väitetään vaatii yrityksen "Auer Witte Thiel" on osoitettu, 270 euroa käytöstä - maksaa - tosiasiallisesti vastikkeettomia tarjouksen. Lisäksi jopa pienen sakon ja pankkikulut johtuivat. Kuten pankkitili Commerzbank totesi. Tämä sähköpostiosoite on väärennös, Consumer Rheinland-Pfalz on todennut, kuultuaan yritys.

Varoitus sanotaan peräisin Wondo GmbH & Co KG. "Sairastuneille pitäisi pelotella kehotusta eikä aio maksaa vaadittu summa"Suosittelee Barbara Steinhöfel, sihteeri Tietoliikenteen ja digitaalisen median kuluttaja. Sen sijaan pitäisi ilmoittaa siitä poliisille osalta.

"Sivuuttaa tai tuhota"

Verkkosivuilla lakiasiaintoimisto todetaan: "Numeroilla 10316002088 ja 131213371312 virheellinen sähköpostit lähetetään puolestamme. Nämä viestit eivät tule meidän yritys. Pyydämme teitä jättää tämän sähköpostin tai tuhota ja anteeksi teiltä tätä, eikä aloittanut meitä haittaa."

Osa salkusta Münchenin lakiasiaintoimisto "saatavien hallintaan", Hän kirjoittaa itse, "elpymistä suuria määriä velkaa, vaikka alhaisin lippu kokoja"Enimmäkseen erikoistuneita. Muut lakimiehet toteavat, että Auer Thiele Witt tekee jäsenmaksuja väitti dating ja flirttailla portaaleja, jossa se voisi olla joko liittymän ansoja.(ANW)