IPO Hei Tuore: Lievää voitot ensimmäisenä päivänä

Hei Tuore kaipaamaan IPO mahdollinen tuotto

(Kuva: Hei Fresh)

Jopa 318 miljoonaa euroa otetaan Rocket Internetin osallistuminen Hei tuoreella heidän osakemarkkinoilla debyytti. Rahat virtaavat laajentamiseen.

Osakkeista ruoanlaitto kuoppaan lähettäjän Hei Tuore alkoi voittaa heidän ensimmäisen kaupankäyntipäivän. hänen ensimmäinen kurssi oli Xetra torstaina klo 10.60 euroa, 3,41 prosenttia korkeampi kuin sen emissiokurssi 10,25 euroa. Lopuksi paperit vielä maksaa 10,47 euroa.

Osakemarkkinoilla, se tuo osallistumista käynnistysvaiheen asiantuntijat Rocket Internet jotta arvo on noin 1,7 miljardia Euro.Anfangs Hei Tuore oli tarjonnut osakkeita alueella 9,00-11,50 euroa, mutta tämä sitten kuulemma keskittynyt 10,25-11,50 euroa. Kun kiinteä emissiokurssi hinta yrityksen pinta jopa 318 miljoonaa euroa. Kanssa etenee että virtaus täysin Hei Tuore, laajentamiseen rahoitetaan.

Silti tappiot kirjoitetaan

Hei Tuore kuului IPO enemmistöä Rocket Internetissä; Nyt osuus käynnistysvaiheen asiantuntijat väheni runsaat 53 prosenttia 47,6 prosenttiin. Raketti Internet voidaan erottaa sen jälkeen, kun 90 päivä edelleen papereita yhdessä muiden sijoittajien. Hallintaa Hei Tuore joutua odottamaan osakkeiden myynnistä yhdeksän kuukautta pidempi.

Yhtiö oli joskus kokeillut vuoden 2015 loppuun mennessä mennä julkisuuteen, mutta sitten takaisin. Hei Tuoretta perustettiin vuonna 2011 ja on varustettu yli 2000 työntekijää toisella neljänneksellä yhteensä 33,7 milj aterioita noin 1,3 miljoonaa aktiivista asiakasta. Myynti oli 230 miljoonaa euroa. Yhtiö on vielä korvaamatta menetyksiä - mutta haluaa saavuttaa 15 seuraavan kuukauden aikana kannattavuusrajan Soviteltua liikevoittoa (EBITDA) ja Oikaistu käyttökate keskipitkällä aikavälillä, marginaali 12-15 prosenttia.(Kun materiaali AP) /(AXK)