Ostoksia seurat: Amazon tekee BuyVIP lähellä

Ostoksia seurat: Amazon tekee BuyVIP lähellä

Täältä tulee puhtaasti joka on jäsenenä.

(Kuva: Kuvakaappaus)

Toukokuun lopulla online vähittäiskauppias sulkee ostos seuran BuyVIP ja vetäytyy pieni markkinasegmentillä. On vielä muita sähköisen kaupankäynnin jättiläisiä kuten eBay tai Otto romp.

Amazon sulkee Euroopan ostoksia Club BuyVIP. Toukokuun lopulla tekee ostoksia Saksassa, Italiassa ja Espanjassa tiivistää lastiluukut. BuyVIP jäi tappiolliseksi huolimatta kasvavista valinta, tiedottaja kertoi Heise Online vahvistaen Espanjan tiedotusvälineissä viime viikolla. Työntekijät sulkeminen vaikuttaa tarjotaan muissa asemissa Amazonin Group. Vuosi sitten, Amazon oli valmistanut sulkenut Yhdysvaltain ostoksia Club MYHABIT.

Verkkokaupan kapealla

Ostokset seurat ovat paikkansa sähköisen kaupankäynnin: jäsenet enemmän tai vähemmän yksin seura voi ostaa liian usein huomattavasti alennettuun hintaan säännöllisin tarjouksia tavaroita closeouts, palaa, overstocks tai ohi vuodenaikoina. Yksi ensimmäisistä perustettiin vuonna 2001, ranskalainen yhtiö Vente Privée. Konsepti löytyi lukuisia jäljittelijöitä. 2006 BuyVIP perustettiin Espanjassa ja hieman myöhemmin tuli Saksaan.

Sen jälkeen, kun välin myös Gruner & Vuosina ollut mukana BuyVIP, otti vuonna 2010 Amazonin ostos seuran noin 70 miljoonaa euroa. Amazon oli hiljattain sidoksissa ostoksilla klubi Amazon Prime. Prime asiakkaat voisivat nähdä myyntikampanjoita ennen muita seuran jäseniä. Kuitenkin myynti ja synergiaa jäi selvästi alle odotusten. Maksaa yritykselle ei nimeä. mutta Saksan ostos seuroilla on melko pieni osuus sähköisen kaupankäynnin piirakka.

Ranskan jättiläinen

Myynti kaikkien saksalaisten seurojen 2015 arvioidaan konsulttiyritys Ernest ja Youngin yhdessä 780 miljoonaa euroa. Myyntilukuja 2015, on olemassa, esimerkiksi eBay tytäryhtiön Brands4Friends (116 miljoonaa euroa), Otto tytäryhtiö Limango (129 miljoonaa) ja Zalando Lounge (166 miljoonaa). Kasvot, mukaan ammattijärjestö kokonaistilavuudeksi Saksan sähköisen kaupankäynnin 39,8 miljardia euroa. 2015 on auttanut 10,6 miljardia pelkästään Amazonin ydinliiketoimintaa.

Markkinoilla on vakiinnuttaa. Ranskan alan jättiläinen Vente Privee on toteuttanut useita eurooppalaisia ​​seuroja, ja kasvatti myyntiään voidakseen 2,5 miljardia euroa (2015) lisäys. Ranskan numero kaksi, näyttelytiloja Privée, ostaa myyntiä ja saavuttaa sen. Amazon menee toisinpäin ja keskittyy ydinliiketoimintaansa. Huhu myös eBay olisi pohdittava, miten edetä Brands4Friends. Yhtiö kieltäytyi kommentoimasta pyynnöstä.(VBR)