Välinen riita Vergleichsportal Check24 ja meklarit tiivistyy

Vergleichsportal Check24

(Kuva: tarkista 24)

Huhtikuusta 2017 lopullinen tuomio velvoittaa välittäjä portaalin Check24 suurempaan avoimuuteen asiakkaille. Federal vakuutusvalvojien (BVK) ennakoi uuden kierroksen sellaisessa oikeusriidassa ja Check24 vastustavat.

Välinen erimielisyys vertailun portaalin Check24 ja vakuutusasiamiehen uhkaa kärjistyä: liitto Vakuutukset (BVK) on kutsuttu Münchenin alueellinen tuomioistuin tällä viikolla. Association presidentti Michael Heinz ja hänen kollegansa valittavat, että Internet-yritykset eivät ole riittävästi täytäntöön tuomion huhtikuussa tuomioistuimen antaman Oberlandsgericht Münchenin. Check24 haluaa nyt kääntää taulukot ja puolestaan ​​turvautua oikeudellisia keinoja, jos BVK jäsenet rikkovat lain määräysten.

Tuomarit olivat tuomittu Check24 huhtikuussa tiedottamaan asiakkailleen parempaa ennen ostopuolella vakuutuksen. Sittemmin check24 on asiakkaalle ennen sopimuksen nimenomaan ilmoittaa, että yhtiö toimii välittäjänä. BVK presidentti Heinz herättää Check24 ennen, mutta ilmoittaa asiakaskunta on vielä liian myöhäistä. Käräjäoikeus nyt tarkistaa, onko Check24 ei ole noudattanut tuomion. Jos tuomarit vahvistavat, joka uhkaa Internet-yhtiö rangaistus.

BVK vaatii kuluttajansuojaa

"Olemme huolissamme kuluttajansuojaa ja yhdenvertainen kohtelu", Heinz sanoi. "Sitä sovelletaan samoja sääntöjä kaikille. Näemme Check24 yritysten totuudessa ja yritysten selkeys on edelleen loukkaantunut. "Hovioikeus oli selkeästi järjestetty Check24 on muistutettava kävijöitä sivuston ennakoivasti välitys. "Tämä vaatimus ei täyty Check24 mielipiteemme."

Jokainen välittäjä rikas ensimmäinen käyntikortti ja asiakkaalle tämän sovittelun kohti. "Näitä sääntöjä on sovellettava myös verkkokauppaan." THE BVK on noin 12500 itsenäistä vakuutusasiamiesten järjestetään, on kilpailija Check24.

Lakimiehet nimeämä BVK heittää portaalin ennen tarkoituksella purjehtia vääräväri, "Uskomme, että se on osa liiketoimintamallin Check24, mutta ei alusta riittää selkeästi mainitsemaan välitys, mutta toimii muka neutraali vertailu portaali", sanoi Bremer asianajaja Axel Nordemann.

Check24 puolusti liiketoimintamalli vertailu portaali

Ääni on karheampi. Koska Check24 hylkää maksuja paitsi takaisin, mutta nyt nostaa kätensä syytöksiä vakuutusasiamies. "THE BVK toimiva tekopyhää ja teeskentelevä", sanoo Check24 lausuntoa. "Hän ilmeisesti ole kyse kuluttajansuojasta, mutta poleeminen kritiikki liiketoimintamallin vertailun portaali."

Check24 se haluaa päästä takaisin välittäjä yhdistyksen saman kolikon vuorostaan: Kaikki jäsenet kiinni pakollisen julkistamisen. "Jotkut BVK välittäjät pidättäytymään huolimatta selkeät oikeudelliset velvoitteet täysin tarjoamaan näitä niin sanottuja ensimmäisen informaation." Jotkut BVK jäsenistä oli varoittanut Internet-portaali - myös Association presidentti Heinz. "Counter rikkomuksia Check24 toimii edelleen siinä mielessä tasa-arvoisen kohtelun."

Merkille oman: Heisenbergin ryhmä on pääasiassa mukana hintavertailussa portaalin saituri. Jonka tulokset sisältyvät H hintavertailu.(AP) /(Map)