Court: 1 & 1-mainonta “Paras verkko” on harhaanjohtava

Court: 1 & 1 Mainonta

(Kuva 1&1)

Kuten on 1&1 hyvin heidän suunsa jostain: Tällä Oberlandsgericht Kölnin luokitellaan "paras verkko" mainostajan kampanja tarjoajan on harhaanjohtava.

Teleyrityksen 1&Ei pidä väittämän kanssa "Paras verkko on 1&1" mainostaa. Mainoskampanjan oli harhaanjohtavaa, Higher maaoikeuden (OLG) Köln mukaisesti päätetään keskiviikkona. Kanssa määräystä, tuomioistuin pyyntö Deutsche Telekomin paikka oli. (Viite 6 W 97/17)

Riitautettu mainonta voidaan ymmärtää, että yksi&1 oma itsenäinen verkko muilta tarjoajilta hallussaan, tuomioistuin totesi. Itse asiassa yhtiö tartu paljon verkoissa muiden palveluntarjoajien - myös Telekom - takaisin ja käyttää niitä. Lisäksi 6. Civil jaosto kielsi yhtiöitä Montabaurin käyttää rekisteröityä tavaramerkkiä Deutsche Telekomin, mainonnassa.

1&1 oli elo-syyskuussa lehdissä, ilmoitustauluilla, internetissä ja televisiossa kanssa "paras verkko" mainostetaan. Mainoksessa seuraa 1 kiipeän&Yksi edustaja alkaa Hochhausfassade kattaa Telecom juliste omalla mainontaan. Hovioikeus päätös 19. syyskuuta ei ole vielä lopullinen.(AP) /(AXK)