eBay on vähän tietoa

eBay on vähän tietoa

Markkinapaikka verkossa eBay on julkaissut jotkut nykyiset tilastot, mitä käyttäjät etsivät ja milloin ja mitä tavaroita on kysyntää.

Markkinapaikka verkossa eBay voi katsoa hieman kulissien julkisen ja on julkaissut tilastotietoja käytöstä alustan viime vuonna ensimmäistä kertaa. Vaikka yksityiskohtaista silmämääräistä kierrätetty Raportti antaa monia yksityiskohtia, mutta ei tuota todellista yleiskuvan kaupankäynnin verkkoportaalin. Loppujen lopuksi kovaa numeroita voi ottaa: mukaan eBay on tällä hetkellä 1,1 miljardia asetukst, 17 miljoonaa ostajat Saksasta ovat aktiivisia eBayssa. 81 prosenttia myytyjen ovat uusia, 69 prosenttia kuljetetaan maksuttoman kuljetuksen.

Jännittävä kova numero, joka kutsui eBay osuus mobiilikäyttäjien. Makaa ostoista 40 prosenttia - lähes kaksi kolmasosaa käyttäjistä ostaa eBay jatkaa siis klassinen työpöydälle. Verkossa jouluostoskausi viime vuonna huipentui kolmantena sunnuntaina adventin joten noin kaksi viikkoa ennen joulua.

eBay julkaistu raportti monia tarkkoja tietoja hakujen määrä pelikonsolit: 14300 haut olivat julkaisupäivä SNES mini, neliöt seurasi Nintendo Kytkin 14100 ja Xbox 11400. Klo korkeus Fidget Spinner hype päivänä toukokuuta etsinyt ebay asiakkaita keskimäärin 3 sekunnin välein, kun pieni gyroskoopit.

Ulkoisille vaikutteille ja vuodenaikojen vaihtelusta on merkittäviä hakulausekkeet: Talvi toisella viikolla tammikuun anna hakujen määrä kuljetettavaksi, lumilapio ja suola kiivetä useita ylöspäin. Toukokuun alussa sitten yhtäkkiä kysyi aurinkolasit, tuulettimet ja aurinkovarjoja. Ja kun avioliitto kaikkien päätettiin liittopäivillä, kysyntä ampui sateenkaarilippuja ylös.(Uma)