pidätetty Kosovon väitetään toimijoiden Kinox.to

Streamingprotal Kinox.to

Kinox.to on jatkoa 2011 Portal irrotettu puolella kino.to.

(Kuva: AP, Matthias Hiekel / arkisto)

Yksi kaksi miestä, jotka ovat takana laiton streaming portaali Kinox.to, on pyytänyt viranomaisia ​​Pristinassa. Kun hänen vanhempi veljensä gefahndet.

Kolmen vuoden kuluttua hänen lentonsa Saksasta, poliisi on pidättänyt toinen väitettyä tukijoita laittomien streaming alustan Kinox.to Kosovossa. 24-vuotias oli jo pidätetty kesäkuun alussa pääkaupungissa Pristinassa, sanoi tiedottaja valtakunnansyyttäjän virastossa Dresden tiistaina. Miten Handelsblatt raportoitu, nuorempi veljeksistä, joiden epäillään vapaaehtoisesti viranomaisille. Toinen epäilty on edelleen veden alla.

Luovutusjärjestelyt Kosovon viranomaisten juoksi Attorney Oliver Möller kertoi dpa. "Jos se siirretään sitten Saksassa, tutkimuksia jatketaan täällä." 24 ja 27 vuotta vanha miehillä perhe on entisestä Jugoslaviasta. Vanhempi veli syntyi alueella nykypäivän Kosovon nuoremman Ruotsissa. Molemmat ovat Saksan kansalaisuuden.

Tekijänoikeusrikkomuksesta ja kiristyksen

Veljekset ovat syytetään edistää muun muassa portaalin Kinox.to ja Filehoster Freakshare ja Bitshare. Kinox.to pidettiin epävirallinen jatko-osa 2011 suljettu portaalin kino.to. Tässä yhteydessä syyttäjä väittää, että nämä kaksi aseellinen ryöstö, pahoinpitely, tuhopoltto, tekijänoikeudet ja veronkiertoa.

Kaksi syytetyt jälkeen ratsian lokakuussa 2014 lennolla. Tutkijat etsinyt kuusi asuntoa ja liiketiloja sekä asuinpaikka vanhempien Lyypekissä, veljekset siellä, mutta ei löytynyt. Heidät mainostettu kansainvälisen pidätysmääräyksen tutkittavaksi. Osana poliisioperaatio toinen epäilty pidätettiin, joka on sittemmin tuomittu vankeuteen kolme vuotta ja neljä kuukautta. (VBR)