PayPal tarjoaa digitaalisen ryhmä kassalle “Money Pool” ennen

PayPal tarjoaa Digital Group kassalle

(Kuva: PayPal)

Uuden tarjouksen, rahoituslaitos alkaa palvelu nippua käteisperintä yhteisiä lahjoja, osapuolet tai ryhmämatkoja ystävien kanssa. Ja tietenkin kaikki osallistujat tarvitset PayPal-tilin.

Online taloudellinen palvelu PayPal on avannut palvelun nimeltä Money allas. Tämä on eräänlainen digitaalinen ryhmän rahastojen yhteisiä lahjoja tai matka. Aloittaja on nopeasti yleiskuvan hänen PayPal-tili siitä, kuka on tehnyt mitä panos. PayPal siis ryhmä lahjoja tallentaa laskemme koko määrän ja tavanomaisen perästäkäveltävien ja muistaa puuttuvat osuudet tai ainakin helpottaa sitä.

Luoda rahaa altaat, asiakas kirjautuu Internet-selaimilla ja PayPal app hänen PayPal-tili ja luo altaan rahaa verkkosivuilla. Nimi sivun mieluiten kuvailee tarkoitusta allas (syntymäpäivälahja Elke, City Break Praha), kohde määrä ja päivämäärä, jona rahat on tarkoitus yhdistää. Kuvaava teksti ja kuva voidaan lisätä. Lisäksi voit määrittää, onko nimien ja määrät osallistujien pitäisi näkyä kaikki tai vain ryhmittymän johtaja ..

maalinosoitusjärjestelmä

Ja miten se voisi olla toisin - osallistua rahaa allas, kaikki rekisteröidyt lataus päiden on oltava PayPal-tili. Siirrettyihin määriin on kerätään alatilillä aloittaja. Kaikki osallistujat voivat seurata verkkosivuilla altaan tasolla. Jos tavoite saavutetaan, määrä normaaliin PayPal-tili on lähetetty ja sitä voidaan käyttää.

Money allas palvelu on nyt hyväksyä asiakkaille Australiassa, Belgiassa, Tanskassa, Saksassa, Ranskassa, Iso-Britannia, Italia, Kanada, Alankomaat, Norja, Itävalta, Puola, Ruotsi, Sveitsi, Espanjassa ja Yhdysvalloissa.(Rop)