Telekom asiakkaat voimakasta luottokorttilaskuja korvataan

Telekom asiakkaat voimakasta luottokorttilaskuja korvataan

(Kuva: KittyKaht, CC BY-SA 2.0)

Kiinteän verkon puhelinta noin 30 euroa per minuutti? Tällaiset laskelmat pääsisi yleisissä laitteissa viime aikoihin asti jotkut tietoliikenneasiakkaat - luottokortin hinnat olivat osin epäselvä.

Telekom asiakkaat ovat nyt saada rahansa takaisin, osittain huomattavasti liioiteltu laskut käytöstä luottokorttia puhelimissa. Tämä antoi liittovaltion Network viraston ilmoitti Bonnissa. Hän oli tutkinut tapauksia, joissa on puhelin pilaria Deutsche Telekomin moninkertainen maksujen syntyi välittämisessä neuvottelut sveitsiläisen BBG, joka esiintyy yleensä muuten, jos maksat luottokortilla.

BBG kommentoida

"Asiakkaat jotka olivat tariffed väärässä ajan toimintahäiriöitä on maksetaan täyden kuorman mukaan yhtiö"Sanoi tiedottaja viraston verkoston kanssa tarkoituksena Saksan Telekomin. BBG sääntelyviranomaiset oli pyytänyt lausuntoa - todisteita väärinkäytösten julkisissa luottokortin puhelimia juna-asemilla ja lentokentillä.

Syy liiallisen siirtokuntien - jotkut olivat trendikkäitä hinnat jopa 33 euroa per minuutti - olleen pörssissä alustalla päivityksen. BBG oli kuvattu hintojaan riittävän avoimena. Vaikka tietoinen valinta Telekomin eikä Sveitsin mutta toisinaan laskutetaan BBG - huomattavasti suuremmat kustannukset asiakkailleen.

sopimus päättyi

Mukaan Network viraston sopimus päättyi Telekomin 1. lokakuuta. Saksan Telekom vahvisti lopussa niiden liikesuhteita BBG. Noin 50 asiakasta oli aiemmin kompensoida Sveitsin, tiedottaja sanoi. Aiemmin Bonn-yhtiö oli ilmoittanut jopa selkeyttää ulkoinen osa ei selkeästi tunnistettavissa BBG palvelu "ansiosta asiakkaiden turvallisuutta" lukita väliaikainen.

Kuluttajille neuvoa varoitti odottamattoman suuria kustannuksia ei ole merkitty selvästi tarjoaja käyttäjille, jotka ovat riippuvaisia ​​kovalla virtalähteet huolimatta korkea levinneisyysaste matkapuhelimia edes kerran. Yhdysvalloissa on ollut ryhmäkanteita vastaan ​​BBG, mutta viimeinen prosessi vuonna 2012 on asetettu.(AP) /(ANW)