Polaroid Pop: Digital Instant kamera med klassisk bildeformat

CES: Polaroid Instant kamera Pop

Med Pop Polaroid har annonsert en ny digital instant kamera, bildene tilbringer 10,8 centimeter i den klassiske Polaroid format på 8,9 x. Bildene skrives ut i kameraet til sink fotopapir i det nye formatet.

80-årsdagen for Polaroid merkevaren har avduket på CES en ny digital instant kamera. med "pop" kan være øyeblikkelig utskrifter i klassisk format av Polaroid Integral filmer (8,9 x 10,8 cm) utgang og den klassiske Polaroid ramme. Når opptaket men det er ikke det tør være velkjent fra den SX70 Materialet som fremstilles i dag i nåværende versjon av umulig i Nederland, men et papir av sink.

20 mega CMOS-sensor

I tillegg til chat-funksjonen tilbyr Polaroid Pop rekke funksjoner dagens digitale kameraer. Så pop får en 20-megapiksel CMOS-sensor og en innebygd bildestabilisator og en nesten fire-tommers LCD-berøringsskjerm for å ta bilder og navigere. En dobbel LED for å sikre tilstrekkelig belysning selv i dårlig lys. Videoopptak er mulig i 1080p full HD. Alle bilder og videoer lagres på et microSD-kort med opptil 128 gigabyte.

Wi-Fi og Bluetooth, kan Polaroid Pop kobles til smarttelefoner og nettbrett, og brukes som en mobil instant skriver. For dette er de respektive iOS eller Android enheter innledningsvis koplet til kameraet. Følgende bilder om fri Polaroid Print-appen kan deretter sendes til Polaroid Pop for utskrift. I tillegg tilbyr programmet en rekke filtre og muligheter for bilderedigering. Så bør være i stand til å gjøre sine bilder kreative og individuelle brukere.

Utformingen av Polaroid Pop er designet i samarbeid med den amerikanske designstudio ammunisjon. Ammunisjon hadde tidligere allerede designet for mobile direkte skriver Polaroid postnummer og livsstil actionvideokameraer Polaroid Cube og Cube Polaroid + den ytre formen.

Polaroid pop: Pris og tilgjengelighet

Polaroid Pop er annonsert for fjerde kvartal 2017th En veiledende pris er ennå ikke kjent på dette tidspunktet.(Christoph Jehle) /(KEH)