Yahoo mail tjeneste revidert og begynner Yahoo Mail Pro

Yahoo mail tjeneste revidert og begynner Yahoo Mail Pro

Vakker, rask og fleksibel: Yahoo Mail får et nytt utseende og nye funksjoner. med "Yahoo Mail Pro" også lansert en betalt og annonse gratis tilbud.

Etter overtagelsen av Verizon Yahoo savnet sin e-posttjeneste er nå et nytt utseende. En ryddig utseende er ment å gi en bedre oversikt over innboksen og forenkle drift. De enkelte elementer er luftige anordnet slik at de post-emne faller mer inn i øyet.

Takket være slankere CSS og Javascript-kode, til det nye brukergrensesnittet lastes raskere enn den gamle - spesielt på tregere tilkoblinger. Nøyaktig hvordan utviklerne har forbedret ytelse med React, Redux og node.js beskriver hovedutvikler Suhas Sadanandan i en bloggpost.

Yahoo Alle bildene på et øyeblikk: En fersk undersøkelse samlet alle bildene som vil bli glemt som e-postvedlegg.(Foto: Yahoo)

Ny fotoindeks

Praktisk er en ny bildebiblioteket ("Visninger"): Det viser på en sentral beliggenhet til alle bildene som vil bli glemt som mottas og sendes postvedlegg. Et annet syn viser også alle dokumentene. Når du søker etter spesifikke innhold, bidrar til den forbedrede søkefunksjonen. Nå tar også navn, nøkkelord, datoer og kombinasjoner av disse.

For litt mer individualitet ulike omsorgs "temaer"Hvilken farge brukergrensesnittet annerledes. For brukere med nedsatt syn, er det spesielle oppsett med stor skrift. Samlet, Yahoo Mail har blitt tilgjengelig og støttes som Voiceover-skjermleser fra Apple. En styre fullstendig via tastaturet er mulig.

Den nye Yahoo Mail er foreløpig kun tilgjengelig i engelsk versjon. Brukere kan alltid gå tilbake til det gamle utseendet, hvis de ikke liker den nye ryddighet. Andre språk er å følge, skriver Yahoo.

Yahoo Mail Pro uten reklame

Yahoo Mail kunder som ønsker å se mer reklame kan fritt kjøpe umiddelbart fra henne: "Yahoo Mail Pro" koster 35 amerikanske dollar per år, eller 3,49 UDollar per måned. Den som henter sin post bare på nettet, sparer: Mobile Pro-versjonen koster $ 10 i året, eller en dollar i måneden. Betalende kunder se reklame og nyte en meget spesiell kunde ("Priorty Customer Support").

Enten imidlertid disse endringene være nok til å vinne fordel for brukerne tilbake er fortsatt usikker. Etter en alvorlig datatyveri Yahoo image hadde lidd sterkt. Verizon innført etter den avdøde kunngjøringen av hacks selv prisen på Yahoo i spørsmålet. For fire år siden, Yahoo prøvde å fange opp med en redesign til konkurrenter som Gmail - med begrenset suksess. Brukerne hadde ikke som redesignet brukergrensesnitt: Du klaget over alvorlige tekniske problemer og mangel på viktige funksjoner.

(DBE)