fortsatt få og få MacBook Pro-toppmodeller

MacBook Pro med 13- og 15-tommers skjerm og touch-bar.

(Bilde: Apple)

Alle som er interessert i de respektive topp Funksjoner av Apples profesjonelle bærbare PCer må fortsatt regne med flere uker leveringstid. Mindre drakter skal ha raskere.

Fagfolk som ønsker å definere dagens MacBook Pro med berørings bar de respektive toppversjonen, fortsatt må forholde seg til lange ledetider, for eksempel prøver av Mac & Jeg viser i løpet av de siste ukene. Apple ser ut til å fortsette å ha problemer med å matche tilbud og etterspørsel i kongruens - en spontan kjøp er ikke mulig.

Den dyreste modellen, lang ventetid

På dyreste 13-tommers modell med 3.3GHz dual-core Intel Core i7, 16 GB RAM og 1 TB store SSD, som koster 3,279 euro hos Apple, opptil to uker må du i nettbutikken til produsenten for tiden vente det er levert. Det spiller ingen rolle om fargen versjon sølv en eller "Spacegrau" kjøper. I de tyske butikkene i gruppen kalles som den tidligste samling på 15 eller 16. februar.

Når 15-tommers MacBook Pro, som kun 4999 euro er dyrt i den øverste versjonen med 2,9 GHz quad-core Intel Core i7, 2 TB SSD og Radeon Pro 460 med 4 GB minne, er tilgjengeligheten enda verre. Så du vente på Apple Store på det meste til 20. februar til utlevering (Space grå), i fargeversjonen sølv selv i verste fall til 23 februar. Apples butikker er i dag 17 kommuniserer avhengig av beliggenhet og farge valg til februar 23, slik den tidligste samling dato. For store Apple-forhandlere som Gravis eller Cyber ​​tilgjengelighet er ikke bedre - her må også forhåndsbestilles.

Billigere enheter raskere

Entry-level modellene i den nye MacBook Pro er nå å ha noe bedre. Så Apple sendte disse variantene, hvis du bestilte i dag, førstkommende mandag.

Apple hadde nylig med noen topp-produkter enda mer problemer med tilgjengeligheten. For eksempel, all-trådløse hodetelefoner AirPods var vanskelig å komme med i månedsvis. Foreløpig er de til å være tilgjengelig i enkelte Apple butikker umiddelbart. Men forhandlere som Media Saturn kan ikke fortsette å gi.

En detaljert gjennomgang av de nye MacBook Pro-modeller sjekke ut Mac & Jeg heft 6/2016.

1 ut fra 32

Den nye MacBook Pro med berørings bar og preg ID (32 bilder)

Phil Schiller presenterte den nye MacBook Pro 13" og 15",
(BSC)