Sjekk, please! 2623 Emoji for bilder over hele verden

Sjekk, please! 2623 ....

35 år siden, Scott E. Fahlman oppfunnet emoticons 🙂 og 🙁 å indikere online morsom og alvorlig innhold. Det som begynte med tre ASCII-tegn, utviklet seg til et globalt kommunikasjons fenomen med tiden 2623 Emoji.

Tidlig på 1980-tallet i nettverk i det nordamerikanske universiteter, de første postkasser (oppslagstavler), hvor folk diskutert flittig. I løpet av denne utviklingen, problemene i umiddelbar skriftlig kommunikasjon viste fordi dette annet enn i person ikke sender noen tolkning hjelpemidler som ansiktsuttrykk eller vekt. Derfor kan en morsom intensjoner bemerkning utløse en tvist om mottakeren ikke forstår den virkelige intensjon.

Emosjonell ASCII kunst 🙂
vennligst tall

Sjekk, please!

I denne delen presenterer vi hver uke tirsdag fantastisk, imponerende, informative og morsomme tall fra områdene IT, vitenskap, økonomi og matematikk selv før.

  • Flere artikler om "Sjekk, please!"

Scott Elliott Fahlman, på den tiden, forskere ved Carnegie Mellon University, ønsket å løse dette problemet ved å merke de bemerkninger som karakteren av vitenskapelig humor på den tiden (og nå 😉 ikke åpnet opp for hver leser. 19. september 1982, foreslo han i en diskusjon bord før:

19-Sep-82 11:44 Scott E Fahlman 🙂
Fra: Scott E Fahlman
Jeg foreslår gjorde følgende tegnsekvens for spøk markører:
🙂
Les den sidelengs. Egentlig er det sannsynligvis mer økonomisk å markere ting gjorde ikke vitser, gitt dagens trender. Til dette bruker
🙁

De to første "uttrykksikoner" - et teleskopord ord fra "Emotion "og "Icon "- ble født. Ideen om å utpeke en tekst rimelig tilsvarende, ble godt mottatt på amerikanske universiteter og utviklet det seg over tid, og snart mer i senere globale nettverk "Smileys "av ulike slag, med en helt annen struktur for. Som det japanske Kaomojis som 9 (◕‿◕.) 6 eller (❤ω❤) som spres siden tidlig på 2000-tallet gjennom manga bommen delvis i den vestlige regionen. Forresten, omfatter også ser ved første øyekast ut som ASCII kunst "Shruggie" ¯ \ _ (ツ) _ / ¯ en japansk Schritzeichen.

En typisk smiley samling av phpBB Forum Den typiske Smiley Innsamling av phpBB Forum(Bilde:German-Amiga-Community.de )

Samtidig utviklet evnen til å vise følelser, ikke bare som en kombinasjon av tegn, men også som små grafikk med levendegjør Internett Aschlüssen og formidling av web forum og lynmeldingstjenester. Resultatet var, var det spesielt ofte finnes i webfora et stort antall ulike smilefjes (delvis som et minne slukende GIF animasjon) ved å forsøke å laste smiley-utvalget alene kunne ta med moderne standard båndbredde stort lang og ,

Emoticons å Emoji

1999 Shigetaka Kurita utarbeidet i tjeneste for den japanske mobiloperatøren NTT DoCoMo 176 enkle og trafikkbesparende piktogrammer for mobile datatjenester i-mode, som i dette tilfellet var begrenset ikke bare følelser, men også innlemmet dagligdagse gjenstander, dyr og andre symboler. Den deretter rett og slett og bare 12 x 12 bildeelementer bredt Emoji - Japansk for "Bilde karakter "- var ikke på grunn av sin lille størrelse og enkelhet av opphavsrett, slik at andre tilbydere var i stand til å ta dette systemet for sine mobiltelefoner, som spredning nytte.

Mid 2000-tallet, de emoji var fargerike og detaljerte. Det avgjørende skritt mot standardisering lyktes i 2010, ble registrert som over 1000 Emoji-tegn i Unicode Standard 6.0. Dermed Emoji rimelighet kunne kompatible med hverandre på ulike operativsystemer som representerer e-postklient og messenger typer.

1 ut fra 19

Evolution av smil (19 bilder)

Utviklingen av smil
Sosiokulturelt fenomen

Fremfor alt, bommen smartphone forårsaket en rivende utvikling, spesielt gjennom lynmeldingstjenester som WhatsApp og sosiale nettverk som Facebook eller Twitter. Fra idé å visualisere betydningen av tekster, har lenge vært et sosiokulturelt fenomen. Emojis har blitt en uunnværlig del av moderne nettverkskommunikasjon.

For å møte denne utviklingen, som emojier var variert og mangfoldig: I mellomtiden, kvinner har like rettigheter som emoji, kan du justere hudfarge hans emoji, og til og med familiebildene er nå varierte og ikke begrenset til hetereosexuelle livsstil. Den omfattende mangfold gir dermed en masse av Emoji Unicode øyeblikket inneholder 2623 Emoji - en av dem syke. Trend: Raskt økende.

På grunn av den massive bruken av tårer ler Emoji i 2015 ble kåret til årets ord i Oxford Dictionary. Det er også for tiden på Facebook, den mest populære Emoji. Ifølge Facebook, sende brukeren in-house messenger per dag mer enn fem milliarder emojis; på Facebook selv, det er 60 millioner.

sølv emojis

Selvfølgelig slikt globalt fenomen kalt markedsførere på planen: Dermed, foruten Emoji vesker, Emoji kjeks kurs Emoji spill og nylig selv "Emoji - The Movie" synapsene av en kollega plaget. Apple har annonsert at deres flaggskip smarttelefon iPhone X som state of the art nå "Animojis" kan sette over ansiktet og animere i sanntid i tre dimensjoner, som de svært levende representert i sin presentasjon med den populære Kackhaufen smilefjes.

Denne 176 Emoji har selv gjort det til Museum of Modern Art. Denne 176 Emoji har selv gjort det til Museum of Modern Art.

Scott E. Fahlman og Shigetaka Kurita ikke bli rik gjennom deres utvikling. Men de er glade for at de var fedre til global utvikling, som er så viktig at de første 176 Emoji har selv gjort det til Museum of Modern Art i New York. Og utviklingen vil fortsette.

(Markus Will) /(VZA)