Vifteløs mini-PC-er med quad-core CPU og Linux

Mini-PC-ekspert CompuLab introduserer nye, vifteløse PC-er med quad-core prosessor fra AMD og opp til fire Gigabit Ethernet-grensesnitt. I tillegg er en ny MintBox Mini med Linux forhåndsinstallert.

En ny serie med vifteløs mini-PC innført, som spesialiserer seg på små-sized datamaskinprodusenten CompuLab. Den fitlet kalt serie erstatter den tidligere fit-PC2, og vil være tilgjengelig i tre utgaver: fitlet-B er basismodellen med tablettkjernen dual AMD E1 Micro-6200T (Mullins) 1 GHz og Radeon-R2 GPU. Modellene fitlet-i og fitlet-X utstyrt Compulab med den quad-kjerne A4 Micro-6400T - også ved 1 GHz, men litt sterkere Radeon-R3-GPU.

Vifteløs mini PC fitlet er ønskelig leveres med Linux Mint, kalt MintBox Mini.
fitlet vifteløs mini-PC vil det snart også være tilgjengelig med Linux Mint, kalt MintBox Mini.forstørre
Bilde: CompuLab
Produsenten tror på åpenhet: Alle tekniske detaljer, inkludert blokkskjemaer kan leses i en wiki, så vel som i spesifikasjonene. I tillegg til de tre fitlet bones uten operativsystem gir CompuLab en ny versjon av mini-PC med forhåndsinstallert Linux Mint, kalt MintBox Mini. Det ble erworfen i samarbeid med utviklerne av Linux Mint og bør komme i andre kvartal 2015.

Alle fitlet modeller kan utstyres med opptil 8 GB DDR3-1066 minne. Masselagring, er en mSATA SSD gitt i hvert tilfelle. Hver fitlet har to HDMI porter, analog og digital (S / PDIF) audioinnganger og utganger, to USB 3.0, og et minimum av tre USB 2.0-porter.

CompuLab
Blokkdiagram av gjennomsnittet modell fitlet-i og to Gigabit Ethernet-porter.forstørre
Bilde: CompuLab
Gigabit Ethernet er også tilgjengelig på alle modeller: fitlet-B har, fitlet-i og to fitlet-X fire porter. En RS-232 grensesnitt er utformet som minikontakt slutter seg en micro SD kort. I fitlet-i og X kan installeres PCIe Mini-kort, de har også et mikro-SIM-spor. Når fitlet-i-Fi, Bluetooth 4.0 er integrert og to antenner på fabrikken, den andre trolig er en USB-adapter med.

Den aluminium måler 2,4 cm i alle modeller 10,8 cm x 8,3 cm x. CompuLab innvilget fem års garanti. Prisene starter på $ 129 for den minste modellen fitlet-B uten RAM og mSATA SSD.(TIW)