Garmin introduserer sporten klokker Fenix ​​5

Garmin introduserer sporten klokker Fenix ​​5

(Bilde: Garmin)

Fenix ​​5 serie med sport klokker består av tre modeller. Du sporer aktiviteter, viser varsler og den store modellen er bra også for navigering.

Garmin har avduket på CES sin nyeste sport klokker. Fenix-5-serien består av tre klokker, som ser varierer fra svake til sterke. Fenix ​​5s med en diameter på 42 mm er den minste modellen. Den har en skjerm med 218 x 218 piksler, og er for å kjøre på en enkelt charge ca. 40 timer. Fenix ​​5 47 mm i diameter har en oppløsning på 240 x 240 piksler og skaper 50 timer. Den utendørs modell Fenix ​​5X (51 mm) har samme skjerm og kommer i løpet av 75 timer. Smartur modus uten GPS klokker mellom en og en halv til to uker stoppet av uten strømkabel.

Utseendet av de tre klokkene kan varieres med metall, silikon eller lærremmer. Utseendet av de tre klokkene kan varieres med metall, silikon eller lærremmer.

De to mindre modellene har Sportens profiler for løping, sykling, fjellklatring, ski. Den store Fenix ​​5X kan også brukes til å navigere i terrenget. Topografiske kart bør være forhåndsinstallert. Visningen av alle modeller er beskyttet av ripebestandig safirglass og armbåndene kan skiftes ut uten bruk av verktøy.

I tillegg til de obligatoriske akselerasjonssensorer, klokker har mottakere for GPS og GLONASS, og har en integrert optisk pulssensor. Med smarttelefonen de er koblet via lavt strømforbruk Bluetooth LE og rike varslinger på skjermen gjennom. Alle tre klokker vil være tilgjengelig fra april. De to små modellene vil koste 600 euro, stor utendørs modell avhengig av armbånd fra 750 euro. (Spo)