Programmering rangering: Javascript og Java til toppen

De RedMonk Programming Language rankings: januar 2016

Med Javascript, Java, PHP, Python, C #, C ++, Ruby, CSS, C og Objective-C, nøyaktig samme programmering, se halvårlige RedMonk vurdering - og som også i samme rekkefølge.

Det er den månedlige Tiobe Programmering indeks for å finne de mest populære programmeringsspråk resultatene på forespørsel " programmering" innhentet i søke 25 motorer. Men det finnes også de halvårlige RedMonk Programming Language rangeringer, der analytikerne sammenhenger mellom diskusjonen om et språk på Stackoverflow produsert med deres bruk i GitHub prosjekter for å vurdere hvor mye et programmeringsspråk brukes i fremtiden.

Litt sent RedMonk har nå gitt januar resultatene kjent for den nåværende popularitet av de viktigste programmeringsspråk.

RedMonk På høyre er for de mest populære programmeringsspråk. Endrer det har vært få sammenlignet med juli 2015.(Bilde:RedMonk )

stabil situasjon

Blant de første 10 seter har gjort noe siden forrige undersøkelse i, så Java før Java fortsetter å lede med en smal margin på listen, etterfulgt av PHP (3), Python (4), C # (5), C ++ ( 5.) Ruby (5), CSS (8) C (9) og Objective-C (10). At Java og Javascript pågår for å finne på toppen, vil trolig også støttet at de to språkene ble ofte brukt i selskaper i samme program, kan være tilstrekkelig, spesielt siden Javascript stadig mer profesjonelle krav.

At det ikke hadde kommet vil også bli endringer i topp 10, forklarte RedMonk analytiker ved at beslutninger av et språk i virksomheten er vanligvis laget på lang sikt. Derfor ikke kan forventes i nær fremtid med mer fragmentering, vil det også avta fordi de angitte språkene har en høy grad av modenhet.

Snakket potensial utover de 10 eller til og med fortsatt utenfor topp 20 er høyt RedMonk Elixir (54th), Julia (51), Rust (46), Swift (17) og Type Script (31) som består av forskjellig grunner til å bli estimert. Så Elixir, Julia og Rust var i stand til å trekke gjennom veloverveid språk utforming oppmerksomhet. Den Objectice C etterfølger Swift også i at han har nylig blitt åpen kildekode, og Loggfila fått mye løft i Javascript samfunnet, men også hos Microsoft i det siste scorer sikkert nå.(Ane)