Sony: Ny Walkman og nye Extra Bass-serien med høyttalere og hodetelefoner

Sony: Mer bass, flere blinker og en Walkman

Nøytral lyd er noe for puristene, andre ønsker det wummst ryddig. Sony lanserer derfor en ekstra Bass serien.

Sony: Mer bass, flere blinker og en Walkman MDR-XB950B1 lover spesielt sterk basslyd.

Sony lanserer sitt Extra Bass familie på CES i Las Vegas. Den består av fire trådløse høyttalere og to Bluetooth-hodesett. MDR-XB950N1 (250 euro) til perfekt egnet for hver solo part. Det kan lett brettes opp og oppbevares i vesken. MDR-XB950B1 (200 euro) du må gi opp aktiv støyfjerning. Takket være NFC og Bluetooth både hodetelefoner kan utnyttes uten rot.

Sony: Mer bass, flere blinker og en Walkman Nesten alle Bluetooth høyttaler ekstra bass familien kan trylle et lite lysshow. Ekstra Lys LED gi stroboskopeffekt.

For den rette partiet er fire ekstra bass høyttaleren sender valget. Den tre større modeller SRS-XB40, -XB30 og -XB20 er utstyrt med flere lysdioder og gi lyseffekter til musikken igjen. Toppmodellen vil koste 230 euro. På en lading bør de holde rundt 24 timer, og kan være et batteri nivå advarsel i gang med stemmen utgang. Toppmodellen er SRS-XB40. Opp til ti høyttaler sender er kan kobles sammen via høyttaleren ad funksjonen til et lydsystem. Den enkleste modellen SRS-XB10 (60 euro) ikke har disse egenskaper, men ikke den ekstra bass.

Sony: Mer bass, flere blinker og en Walkman NW-A35 kan også spille med høy oppløsning musikk og DSD-filer.

Sony Walkman NW-A35 inkl. 16 GB flashminne

Også en Walkman, har Sony i bagasjen: NW-A35 er et lite HiRes spiller med 16 GB flash-minne og microSD slot for minne utvidelse. Sesongen er Sony med 45 timer. Den lille spilleren støtter Bluetooth med Sony-house LDAC codec for nesten tapsfri radiooverføring til egnede hodetelefoner. En bruker spilleren via en 3,1-tommers berøringsskjerm. NW-A35 vil være tilgjengelig for 200 euro i forskjellige farger fra februar. Som NW A35HN den bare er til euro 280 med kablede øretelefoner i-øret som støtter aktiv støydemping. (Sha)