Powershot G9 X Mark II Canon presenterer ny utgave før G9 dyre kompakt retro utseende

Powershot G9 X Mark II Canon presenterer ny utgave før G9 dyre kompakt retro utseende

(Bilde: Canon)

Med Powershot G9 X Mark II med 20,1 MP CMOS-sensor gir Canon USA på CES en revidert versjon av sin G9 dyre kompakt retro utseende. Blant annet skal det nå gi en enkel kobling med smarttelefoner og nettbrett.

Canons nye kompakte Powershot G9 X Mark II er den nye utgaven av høsten 2015 omtalt som en lillesøster på Powershot G5 X Powershot G9 X. Den er utstyrt med en 1-tommers CMOS-sensor med en oppløsning på 20,1 megapiksler, den nå brukes i en utsatt bakfra back-belyst versjon. Som en bildeprosessor 7 chip kommer i de tekniske spesifikasjonene (PDF) Canons DIGIC brukt.

1 av 15

Canon Powershot G9 X Mark II (15 bilder)

(Bilde: Canon)

Den innebygde zoomlinse med åtte elementer i seks grupper har en brennvidde 10,2 til 30,6 mm (lite bilde tilsvarende: 28 til 84 mm) og en maksimal åpning på fra 2,0 til 4,9. Powershot G9 X Mark II i retro stil er i tillegg til de som allerede er kjent fra den forrige modellen svart sak versjon, nå også tilgjengelig i sølv med en brun lær programmet (se bildegalleri).

Som sin forgjenger, skal være utstyrt med en intuitiv LCD berøringsskjerm, den nye versjonen. Om dette til alle innstillingene gjør kan kontrollere produktet kunngjøringen. Aperture er lukkertid og zoom derfor satt med kontrollring på objektivet.

Med dobbel bildestabilisering dual sensing er teknologi, har Powershot G9 X Mark II med en bildestabilisator som gir skarpe bilder håndholdt fotografering med en nå utvidet med inntil 3,5 stopp av eksponeringstid, Canon. Skyting kan utføres med en maksimal frekvens på opp til 8,2 bilder per sekund. Reaksjonshastigheten av autofokus sies å være ca. 0,14 sekunder. Den innebygde automatisk ND filter reduserer mengden av lys, som også kan velges lengre eksponeringstider hvis det er nødvendig, uten at det er overeksponert her.

spille inn video

Videographers har mulighet til å ta opp filmer i full HD. Den forbedrede autofokusmating av DIGIC 7 er å sørge for at alle detaljer er sylskarp arrestert.

alltid knyttet

nettverksfunksjonene til kameraet via trådløsknappen, kan kontrolleres. Takket være dynamisk NFC-tilkobling til en bærbar mobilanordning blir utløst av en berøring, og opptakene kan overføres. lett sammenlignbare, er dataoverføringen til Canon Connect Station CS100 ment å fungere. På dette, det er bilder og videoer kan lagres trygt. Den nye Bluetooth kompatibilitet for å aktivere permanent kobling mellom kamera og mobil enhet. Ved hjelp av den innebygde Bluetooth-funksjon, kan den mobile enheten (Android og iOS) også brukes som en trådløs fjernkontroll for kameraet. Selfies er så lettere å lykkes. Kameraets batteri kan lades via USB, slik at overalt er det praktisk talt en måte å lade.

Pris og tilgjengelighet

Powershot G9 X Mark II vil være tilgjengelig i februar 2017 til en pris på 500 euro. Samme pris ble påkalt for den forrige modellen.(Christoph Jehle) /(KEH)