Amazon Instant Video: Five “opprinnelige” gå i produksjon

Amazon Instant Video: Fem

(Bilde: Amazon Studios)

Tidlig 2015 lanserte syv serien piloter utelukkende på Amazon Instant Video. I to av dem, selskapet ga grønt lys for produksjon av et komplett sesong. I tillegg er en dokumentar-serien og to barnas serien produsert.

Amazon hadde utgitt tidlig i 2015 eksklusivt for video-on-demand-tjenesten Amazon Instant Video i Tyskland, USA og Storbritannia piloter til lik sju-serien. Tyske brukere av Amazon Prime og Prime Instant Video kan fortsatt bli verdsatt for første gang. Avgjørelsen av hvorvidt en Amazon Studios pilot fremstilles som en komplett serie, orientert seg i henhold til Amazon på tilbakemeldinger. Tilbakemeldingene fra kunder i USA og Storbritannia flioß også i vedtaket.

To av disse seriene har nå fått grønt lys for produksjonen av den første sesongen: Mad Dogs, en svart komedie om en gruppe mislykkede midten av førtiårene, som er basert på den samme vellykkede britiske serien, og The Man in the High Castle, en alternativ historie basert på en roman "The Man in the High Castle" av Philip K. Dick. Sistnevnte tar for seg spørsmålet om hvordan den nåværende kan se ut i USA, hvis de allierte hadde mistet den andre verdenskrig. Mannen med høye slott var pilot episoden med den hittil mest sette i historien om Amazon Pilot Season.

Videre York Presents produsert en dokumentarserie med den nye og de to barnas serien Just Add magi til magiske oppskrifter (for barn i alderen 6 til 11 år) og The Stinky & Dirty show, som dreier seg om søppel lastebil Stinky og traktor skitne (for preschoolers).

Til dags dato, 14 Amazon originale serien gjennom denne prosessen - vil blant annet vinneren av to Golden Globes Mørk komedie bli omtalt i år en andre sesong av fortsatt gjennomsiktig. De nye Amazon originaler vil være tilgjengelig første kunder i USA, Storbritannia, Tyskland og Østerrike er tilgjengelig i dette og neste år. (Nij)