LetsBuyIt.com forretningsmodell

Internett-forhandler LetsBuyIt.com gir opp sin forretningsmodell etter en lang krise. Selskapet vil nå fokusere på den økonomiske aktiviteten som LetsBuyIt.com fortalte N.V. videre med onsdag. Den opprinnelige ideen var at individer forene sine innkjøp og dermed dra nytte av volumrabatter. Høye tap, selskapet brakt å svikte.

I løpet av nyvinningene LetsBuyIt.com N.V. bør i Delphinance N.V. bli omdøpt, heter det i rapporten. Den elektroniske handelsvirksomhet inkludert alle eiendeler og forpliktelser var et firma som heter LBI Holdings Ltd. solgt, som overvåkes av den aktuelle LetsBuyIt.com ledelse. Dette salget var en forutsetning for ny kapital beløper seg til 10 millioner euro.

Den tyske datterselskap av Internet handelshus LetsBuyIt.com har gjort en søknad om oppstart av insolvensbehandling i juli. LetsBuyIt.com ble opprinnelig startet med en stor reklamekampanje med forretningsideen av den såkalte Co-shopping. Med dette konseptet, har selskapet imidlertid ikke gjelde. I juni LetBuyIt utvidet sine tjenester til direkte salg tilbud ingen rabatter tilgjengelig.(ANW)