Adobe oppfinner Lightroom

Adobe oppfinner Lightroom

Den nye desktop program Lighroom CC ser ut som Lightroom Mobile.

Adobe Lightroom CC helt bygt som en sky-baserte skrivebordsversjonen av Lightroom Mobile. Photshop CC, mobil og desktop tilgang Lightroom fremtiden til de samme dataene. men Lightroom "Classic" CC får en oppdatering.

Adobe kaller sitt tilbud rundt Lightroom på Open House Max i år en "Cloud-baserte fototjeneste", Fra nå av et helt nytt program som heter Lightroom CC - på Adobe Max 2016, var allerede en smakebit kodenavnet "prosjekt Nimbus" å se. Den kjente tidligere under navnet på programmet som nå kalles Lightroom Classic CC.

Bilder i Cloud

Lightroom CC står som et program for Windows og MacOS tilgjengelig. Det fungerer som en skrivebordsversjonen av Lightroom Mobile. Sistnevnte Adobe har omdøpt Lightroom CC for iOS eller Lightroom CC for Android. Den nye Lightroom CC vil bruke den samme motoren som Lightroom Classic og Photoshop Import Plug-in Camera Raw.

er den største strukturelle innovasjon er at med den nye Lightroom CC hele Lightroom Library er i skyen. I dette biblioteket, den nye Lightroom CC for Window og MacOS, web app og Lightroom CC for Android og iOS for å få tilgang likt.

AI rammeverket Adobe Sensei overtar automatisk indeksering. Du har allerede brukt i andre Adobe-produkter som for eksempel Photoshop Elements og erfaring Cloud brukt.

Bilde 1 av 6

Lightroom CC (6 bilder)

Lightroom CC sortere bilder i hierarkiske album.

Oppdateringer til mobil Lighroom CC

Også Lightroom CC for Android og iOS for å støtte automatisk indeksering. Det er også hierarkiske album, fil støtte for iOS 11 og en forbedret iPad layout. Android versjonen vil nå motta den maskerende børste for selektiv behandling, som tidligere var forbeholdt iOS-brukere.

Den web app er å forenkle forvaltningen av offentlig tilgjengelige elektroniske gallerier. De har også gitt ut på forespørsel bilder på Adobes portefølje nettsteder, kan en relativt ung tjeneste presentere sitt arbeid i et nettverk med reklamen.

Lightroom Classic CC

Lys Classic CC behandlet farge områder utvalg med en pipette selektivt. Lys Classic CC behandlet farge områder utvalg med en pipette selektivt.

De ordinære brukere av Lightroom kan forvente betydelige ytelsesforbedringer. Dette gjelder programstart, genererer miniatyrbilder, endringen fra biblioteket til Utvikle modulen, overgangen fra ett bilde til det neste, og penselverktøyet.

Et nytt verktøy for fargevalg forenkler selektiv redigering. Med maskerings børste og radiale eller lineære selvfølgelig gjør det et forvalg og dette kan avgrense deretter. Fargeområdet er merket med en pipette, og deretter sett ved hjelp av en skyveknapp for å angi omfanget av den maskerte toneområdet.

Photoshop CC

Photoshop CC nå direkte tilgang til Lightroom biblioteket. Photoshop CC nå direkte tilgang til Lightroom biblioteket.

Fargeområdet velgeren har 10 vei inn i Photoshop Camera Raw. I tillegg startskjermen av Photoshop åpner direkte skyen Lightroom katalogen CC og viser miniatyrer av bildene som er lagret der.

Pensel tips kan nå dra & organisere dråpe i mapper. Alle som har en usikker hånd kan jevne penselstrøk. Driften av verktøyet banen Adobe har betydelig forenklet. Inntil nå måtte du tungvint endre verktøy eller å huske hurtigtaster. I fremtiden møte noen få museklikk for å lage en bane.

Adobe har integrert web-fonter fra Typekit og Byrået Bilderdienst Adobe Stock dypere inn i programmet. I tillegg støtter Photoshop variable skrifter, linjebredden kan reguleres mer tydelig enn med systemet av standard, lav-fett og fett. Kunstig intelligens vil i bildeskalering skarpere kanter og mer detaljert enn før. Også støtter Photoshop 360-graders panoramabilder som heif format og bruker Microsoft Dial.

Den nye prisstruktur

Brukere av fotografi abonnementer får 20 GB lagringsplass på siden introduksjonen nesten 12 euro per måned, i tillegg til Lightroom Classic CC og Photoshop. Nå kan de også bruke den nye Lightroom CC i alle dens varianter.

en ny "Creative Cloud fotografi plan" økt lagringsplass til 1 TB. Det koster $ 19,99 per måned; i det første året Adobe sukret startet med 14,99 amerikanske dollar per måned. Inkludert er Photoshop CC, Lighroom Classic CC, CC Lightroom, Adobe Spark Premium og Adobe portefølje. Uten Photoshop CC hele kostnaden som "Lightroom CC plan" $ 9.99. I tillegg tilbyr Adobe Lightroom apps for Android og iOS for å inkludere 100 GB skylagring for $ 9,99 per måned.(AKR)