Færøyene: Sheep Se stedet for Google Street View

Færøyene: Sheep Se stedet for Google Street View

(Bilde: Færøyene Tourism Board)

De attraktive anlagte Færøyene var lenge på steder der ingen Street View biler var på vei. Turist bord satt for opptak er en rik ressurs i øyene en: frittgående sauer.

I Nord-Atlanteren mellom Island og Norge, Færøyene er tynt befolket. De besøkte i fjor på Google Maps, de fant ingen Street View 360-graders utsikt. Her, ta en titt på den idylliske og spektakulære fjordlandskapet i hvert tilfelle.

Den Tourist Board of Færøyene var på utkikk etter en løsning for å kunne tilby den imponerende og lovende reklame Street View og funnet 2016 dyr løsning: på øyene grunn av mangel på ikke-menneskelige rovdyr Freewheeling sauer. Av dem er det over 80 000 eksemplarer (den menneskelige befolkningen er bare rundt 50 000).

De betalte noen av ull og kjøtt leverandører med sal-lignende enheter som er laget på som solceller og en 360-graders kamera ble montert: Sheep Vis ble født. Kameraet sau vandret og tok på Street View lastet opp automatisk til Google-tjenesten.

I en slik uvanlig handling måtte Google til å reagere - særlig igjen for å ønske kameraet arbeidet til de firbente ull leverandører igjen. De sendte et kamera bil og ekstra utstyr for lokalbefolkningen og turister som er interessert i å reise med fasiliteter på øyene, så det er nå beundre mange synspunkter på Færøyene med Street View; noen har tatt fra sau (gjenkjennes av de ikke-maskerte solceller i forgrunnen).

The Sheep Vis publisitet synes å være bærer frukter: The Washington Post, har hotellbestillinger økte i år med rundt ti prosent. (Rop)