Microsoft fornyet webmail-tjeneste: Fra Hotmail Outlook

Microsoft sier Outlook.com for en Microsoft sier Outlook.com for en "enkle, klare grensesnitt", Men f.eks også chatte og sosiale nettverk integrert(Bilde: Microsoft)

Microsoft har avduket sin nye webmail tjeneste Outlook.com. Han vil erstatte det lange løp Hotmail - en av de første webmail tjenester som det noen gang var, og Microsoft hadde kjøpt i år 1998th "Vi tror det er på tide å gjenoppfinne personlige e-post", Den kompetente Microsoft sjef Chris Jones sier selskapet blogg. Microsoft legger særlig vekt på det faktum at Outlook.com er bra å bruke med smarttelefoner og nettbrett.

Outlook.com bryte med fortiden og hadde blitt designet fra grunnen av: fra en "klarere utseende" til "nye forbindelser til Socia medier nettsteder som Facebook og Twitter", Brukere av Hotmail er, men kan endres med noen få museklikk sammen med sine e-post, kontakter og innstillinger.

Outlook.com kan vise blant annet bildevedlegg som en lysbildefremvisning Outlook.com kan vise blant annet bildevedlegg som en lysbildefremvisning(Bilde: Microsoft)

Overflaten på Outlook.com er holdt bevisst enkel, Microsoft streket i presentasjonen av tjenesten. E-post sendes sendte dokumenter direkte kan vise og redigere - Microsoft Outlook.com donert elektroniske versjoner av sine Office-programmer Word, Excel og PowerPoint. For vedlagte bilder Outlook.com tilbyr sin egen Slideshow-funksjonen. Data kan lagres direkte i Microsofts Skydrive lagringsplass.

"Vi har innsett at vi må gjøre en dristig trekk"Jones skrev. Selv om alle funksjoner er ikke tilgjengelige. Dermed kjøpt opp av Microsoft VoIP-tjenesten Skype vil bli integrert senere. Outlook.com løfter, Microsoft, er gratis, disponere over praktisk talt ubegrenset minne, en spambeskyttelse og forbli fri for reklame i mange deler.

"Vi vil ikke skanne e-postinnhold eller vedlegg og ikke selge den til annonsører eller andre selskaper"Lovet Jones. Det var en grave på Google, som har systemer automatisk skuring GMail postkasse for å vise den aktuelle teksten reklame. "Vi vil la deg bestemme om du ønsker å koble sin e-postkonto med sosiale nettverk og ønsker som du deretter bruker"Jones vitset på. GMail er rettet til det sosiale nettverket Google+.

Outlook.com er Microsoft nå aktivert som en forhåndsvisning - men det var allerede så langt at brukerne kan bruke det som en hoved posttjenesten. Tjenesten vil imidlertid bli justert også på grunn av brukerresponser og utvidet, sier Microsoft sjef Jones.(ANW)