iOS 11.1.1 fikser bugs

Autokorrektur endret "jeg" muligens i "En" pluss et symbol - avhengig av applikasjonen og mottaker, er andre tegn representert.

(Bilde: Apple)

Etter bare ni dager Apple har nachgeschoben en bugfix oppdatering for iOS 1.11. Det lover feilrettinger i Autokorrektur og "Hei Siri",

iOS 11.1.1 er tilgjengelig for iPhone og iPad for nedlasting. Den frigjorte torsdag kveld for å oppdatere - ni dager etter utgivelsen av iOS 1.11 - eliminere To feil: Dette er også et problem med "automatisk korrigering for keyboard input" som Apple utfører.

Hva menes er en bug der iOS tastaturet er tipptes "i" uoppfordret endret, for eksempel programmer som iMessage eller Twitter. Mens kanal derav blir vanligvis ikke lagt merke til, mottakeren så en "A" med en tilknyttet ikon - eller andre tegn i kombinasjon med et spørsmålstegn i et kvadrat.

Auto bug utløste merkelige tekstmeldinger og tweets fra

Auto Fail
Nyheter fra iPhone-brukere som finnes kan plutselig upassende bokstaver - og et spørsmålstegn i en firkant.forstørre

Tilsynelatende iOS Auto henges opp i disse tilfellene en usynlig Unicode kontrolltegn for å sikre faktisk at det foregående tegn er representert som Emoji. Siden det til "jeg" men er ingen Emoji kamp, ​​er det sannsynligvis kom til feil displayet med spørsmålstegn. Feilen tilsynelatende spre seg fra enhet til enhet. Detaljer om årsaken og spredningen har ikke blitt kalt Apple.

iOS 11.1.1 bør "Hei Siri" foreta pålitelige igjen

iOS 11.1.1 skal også påse at nytt pålitelig funkioniert aktivering av stemmeassistent Siri på vakt ( "Hei Siri"). Tidligere talekommandoen ble plutselig ikke lenger oppfattes i forhold fra enheten.

Oppdateringen er tilgjengelig via den integrerte berørings Software Update eller iTunes for iPhone, iPad og iPod. Avhengig av modell varierer nedlastingsstørrelsen på en iPhone X er det for eksempel 54 MB. Det er foreløpig ingen detaljer om Apple før muligens også faste sikkerhetsproblemer.

Det er så langt den femte oppdatering for iOS 11. I mellomtiden allerede kjører beta fasen for IOS 11,2, de manglende funksjoner som AirPlay to sannsynlig omlevering.

Så langt er iOS 11 installert heller nølende i motsetning til de to foregående versjoner. Ifølge Apple, halvparten av de aktive enhetene har så langt blitt godt oppgradert til den nye versjonen av operativsystemet.(LBE)