OnePlus 5T: Første titt på kameraet

OnePlus 5T: Første titt på kameraet

De tekniske detaljene for de beste smartphones av 5T OnePlus har blitt offentliggjort før den offisielle utgivelsesdatoen. c't publisert en innledende test av kameraet.

Den nye toppen modell av OnePlus, er 5T, med en 6,01-tommers AMOLED skjerm på 18: 9-format for å være utstyrt med en oppløsning av 2,160 x 1,080 piksler. Prosessoren er en Snapdragon 835 med 2,45 GHz klokke brukes, en Adreno 540 GPU håndterer grafikk. Hukommelsen være utstyrt med 64 eller 128 GB, minnet 6 eller 8 GB.

Mange funksjoner er lik de av forgjengeren: dual SIM, hodetelefonkontakt, metall fall den praktiske mute / ikke forstyrr-knappen. Enheten tilbyr NFC, en USB-C-kontakt (2,0) og dual SIM-støtte. Batteriet vil gjenvinne 3300 mAh og kan lastes med rask lading teknologi Dash batch.

Hovedkameraet består igjen av to sensorer, en 16 og en 20 Mpixels. Den andre er nå men ingen zoom, men har samme brennvidde og åpning som den første. Den c't har tatt et første lite foreløpig test kameraene under mikroskopet.

Egentlig for tidlig

Mange produsenter vil skipet før den offisielle lanseringen av et nytt produkt test eksemplarer til redaktørene av relevante publikasjoner, slik at de kan publisere i tid for publisering en test. Så det har holdt med sitt flaggskip 5T og produsenten OnePlus. Den c't redaksjonell mottok i tillegg til en rekke andre medier i forrige uke et testeksemplar.

Vanligvis en redaksjonell mottar en slik enhet bare hvis de er enige om å en såkalt NDA, en Non Disclosure Agreement, som spesifiserer må være fra når rapporter om produktet. Dette gjør det mulig for produsenten å kontrollere utgivelsen av informasjon om sin nye enheten. Og det viser rettferdighet trygg under alle medier: Alle kommer samtidig med meldingen ut.

c't og Heise online holde NDAs, men med den viktige forbeholdet at vi føler ikke lenger bundet oss fra når en annen reporter bryte NDA. OnePlus har sendt sin 5T testutstyr uten å ringe først, en dato for NDA har OnePlus heter senere. Da bare rapportert på 5T et nettsted, andre fulgt etter. c't ble opprinnelig holdt på NDA, men vurderer lekkasjer vi publiserer spesifikasjonene og kameraet testen som en forsmak på en detaljert test i den kommende uken:

(JO)