Ukentlig gjennomgang Replay: AMD-Intel, glassfiber ugagn, XBox en

Ukentlig gjennomgang Replay: AMD-Intel, glassfiber ugagn, XBox en

Hva motiverer Intel å samarbeide med rivalen AMD? Hva er den beste teknologien for utvikling av bredbånd? Hva er bra for iPhone X? Spørsmålene i uken og mange svar.

Intel har annonsert sin åttende generasjon en kjerneprosessor for tidlig 2018th Den integrerte grafikkenhet kommer fra konkurrenten AMD. Martin Fischers klassifisering av meldingen ble nesten like ofte leses som den tilhørende meldingen. Hans CV: Intel kunne ikke hjelpe, men åpen for det tidligere Erzkonkurrenten AMD, det handler om å overleve.

spørsmålet om utplassering av bredbåndsnett har vært en svært kontroversiell sak denne uken. Vi sparket av å holde et feil valg c't redaktør Ernst Ahlers, den optiske fiber som en teknikk for å utvide i mange tilfeller. Det fortsatt ble fulgt av andre bidrag fra perspektivet til Nico Lange i landet makt E.V., Heise Online Forfatter Torsten Kleinz, Dr. Stephan Albers av bransjeforening BREKO og til slutt fra c't redaktør Urs Mansmann.

Også i Heise Forum temaet ble diskutert. Forist Hans4dampf har tilnærmet lik en rekke innvendinger mot argumentene til bidraget fra Ernst Ahlers. brunoenalsace anbefaler beslutningstakere om å se til de franske naboer.

spørsmålet "Hva er bra for iPhone X?" har Mac&i-redaksjon på lengden svarte: "IPhone X er helt klart den mest attraktive Apple smarttelefon som noensinne. Det bringer igjen noen fordeler i forhold til forrige flaggskip iPhone med 8 pluss, men er betydelig mindre og lettere."

Kraftig grafikk, men som likevel ikke fører til nervigem støyen fra viften: Xbox One X Hartmut Gieselmann imponert. Men han spår en flaskehals.

1 av 8

Første spillene til Xbox One X (8 bilder)

Forza Motorsport 7

Forza 7: På Xbox One X, spillet blir utgitt i 4K med HDR, horisonten og rute gjerder, men er 4K-TV kortnavn- effektene sett som tyder på at spillet ikke er gjengitt i 4K. Sammenlignet med konkurrentene "Gran Turismo 5" på PS4 Pro se bildene derfor ikke helt som perfeksjonist. Men en må også på Dritt vær kjøring i GT5, men bare når solen skinner. Installasjonen av Forza 7 tåke opp rundt 95 GB på Xbox One X.
(Bilde: Microsoft)

Hva annet var viktig

Endelige slutten for limux: den administrative og personalkomiteen i München representant Forsamlingen har besluttet å opprette en enhetlig Windows infrastruktur innen 2020 og å gi eksisterende åpen kildekode-alternativ til å kjøre gjennom.

Hvordan er det mulig at algoritmene for autonome biler kan kjøre minst like ulykker som menneskelige sjåfører? Som undersøker et forskningsprosjekt av føderale departementet for økonomi og bransjen.

Bilde 1 av 4

Fellesprosjektet Pegasus for autonom kjøring (4 bilder)

Med kjøretøy lokkeduer noen scenarioer kan kontrolleres. For å teste de automatiserte kjøretøyer andre automatiserte testbiler er brukt.
(Bilde: H / Torsten Kleinz)

Mer enn 200.000 Cisco-svitsjer er tilgjengelige via Internett og kan rekonfigureres eller helt ta over. De første systemene har allerede vært målet for angrepene, men produsenten ikke gir sårbarhet.(JO)