iOS-enheter er detaljert app og iTunes Kjøpshistorikk

Så mange apps jeg har kjøpt?! Man kan nå se på iPhone.

(Bilde: Apple)

Apple har sluppet en ny server funksjon som det er mulig å få tilgang til sin historiske handleliste direkte fra din iPhone eller iPad. Dette gikk så langt bare på Mac eller PC.

Hvem gjør mange kjøp i iOS App Store og iTunes Store, lett å miste oversikten. Innsikt i historiske oppkjøp kan ta, men så langt bare (etter mange klikk) i iTunes-programmet på Mac eller PC. Apple gjør dette har endret seg som en oppdatert onsdag støtte dokument viser. Listen over kjøp nå også mobile berørings tilgjengelig på iPhone, iPad og iPod, så lenge enheten har den nyeste versjonen av iOS har 11.

tilgjengelig via kontoen skjerm

For å finne dataene i innstillingene ved å klikke på ditt eget navn (øverst) og "iTunes & App Store" klikk. Da Apple-ID er valgt, må du bekrefte med et passord hvis nødvendig. Da kan du se sine tidligere kjøp. Disse er delt inn i individuelle kontoer som kan være også normaler sende på klikk via e-post - men bare hvis faktisk pengene gikk. Beleilig, kan du også slå på dette punktet et problem rapport - for eksempel hvis du har kjøpt en app to ganger eller ved et uhell, og for å gjenvinne sine penger.

Putting Apples familie sluppet en, men du kan bare se hva som ble kjøpt med dagens Apple-ID. Hvis du ønsker å sjekke hva de andre familiemedlemmene slik at du har alt i biblioteket, må du logge inn med sin konto.

iOS-enhet kan gjøre mer, iTunes snart (fortsatt) mindre?

Med den nye Apple synes et steg videre fra den sentrale funksjonen i iTunes i skyen universet av gruppen til å forlate. Siden iTunes 12.7 kan ikke kjøpe iOS-apper mer på Mac eller PC, og ikke lenger administrere dem. Utsikten kjøp fra iTunes Store (filmer, serier og musikk i tillegg til e-bøker) og App Store, men er fortsatt mulig.

Kanskje Apple feier funksjon, men i overskuelig fremtid i arbeidet med å videre rense iTunes. Eliminering av app nedlastingsfunksjonen, men hadde tatt vare på omfattende kritikk. Samtidig er det også egne tredjepartsverktøy som bringer funksjon tilbake til skrivebordet.(BSC)