Ved kritikk: Alder WhatsApp status nå tilbake

WhatsApp

(Bilde: AP, Martin Gerten / Illustrasjon)

WhatsApp har brakt tilbake den gamle statusmeldinger: Du er tilgjengelig igjen umiddelbart i Messenger på Android og iOS. Dermed WhatsApp svare på mange bruker klager.

Kritikk fungerer: Etter massive brukeren klager, statusmeldinger med WhatsApp er tilgjengelig igjen umiddelbart. The Messenger hadde erstattet sin åttende fødselsdag den enkle statuslinjen gjennom et boret ut funksjon der brukerne kan laste opp bilder, videoer og GIF, som forsvant etter 24 timer. Lignende funksjoner finnes også i Instagram, Facebook Messenger og spesielt i snapchat.

På skolen, på jobb: Whatsapp brukere kan angi sin status på Messenger slutt. På skolen, på jobb: Whatsapp brukere kan angi sin status på Messenger slutt.

Men Whatsapp brukere ikke liker den nye funksjonen: Det regnet en-stjerners anmeldelser og ren avvisning i anmeldelser. Deretter kunngjorde WhatsApp raskt for å bringe tilbake de gamle statusmeldinger. Alt er bra som ender godt.

"Ingen samtaler, bare WhatsApp"

Nå gamle status kan finnes igjen i innstillingene for WhatsApp. Slik lagrer du en info-melding, må du trykke på profilen der. diverse ferdigmeldinger er som tidligere som "lavt batteri" deponert. For sine egne meldinger med tekst og Emoji maksimalt 139 tegn er tilgjengelig.

Status er synlig for alle brukere i kontaktlisten. Angivelig noen fans av de nye statusmeldinger, se denne fortsette til startskjermen på appen under "status",(DBE)