Free: filter verzameling Perfect Effects 8 Gratis

De gratis versie van Perfect Effects heeft 128 filter presets en 9 vrij configureerbaar filter. Ze beperking ten opzichte van de betaalde premie editie Je moet rekening houden met beperkingen.

De fabrikant onOne Software heeft presenteerde zijn collectie filter Perfect Effects. De Free Edition van Perfect Effects is niet dezelfde functionaliteit als de betaalde premium edition, maar het is ook Beperkingen :. 128 filter presets en 9 instelbare filters, wordt de Free Edition al goed uitgerust. Ze werkt niet alleen als een standalone applicatie, maar ook als een plug-in voor Photoshop en Photoshop Elements. Bovendien moet worden geïnjecteerd als een extra module in het ruwe converter Lightroom en Aperture. De perfecte Brush is een correctie instrument waarvan de werking zal worden toegelicht in de video.

De configureerbare filters bestrijken een breed scala van effecten als gevolg van:

Echter, de volledige versie heeft 471 filter presets en 23 instelbare filter en een browser-module. Maar in tegenstelling tot de Free Edition, het kost ook rond 70 euro. (Sascha Steinhoff) /(Sts)