Modulair, beter gedocumenteerd en PHP 7 – Zend Framework 3 is uitgebracht

Modulair, beter gedocumenteerd en PHP 7? Zend Framework 3 is uitgebracht

Na enkele jaren van ontwikkeling, is er eindelijk een nieuwe grotere versie van de populaire PHP frameworks en daarbuiten een Micro Framework.

Het plan was eigenlijk dat de Zend Framework elk jaar en een half tot twee jaar zou komen met nieuwe grote releases. Van deze, de ontwikkelaars van de PHP kaders die het met de release van versie 2 had aangekondigd in september 2012 had echter vast snel. En later, gepland voor het najaar van 2015 release datum kon ze niet vasthouden. Maar nu is het wachten is voorbij, omdat de versie 3 van het Zend Framework is nu officieel beschikbaar.

modulair Framework

De meeste wijzigingen zijn van structurele aard. Het is hier, bijvoorbeeld, de toewijzing van een aantal onderdelen in zijn eigen versiebeheer projecten. Dit wordt gedaan met het oog op het hergebruik van deze onderdelen elders makkelijker en dus om de ontwikkeling te versnellen. Het is ook belangrijk dat het einde van vorig jaar vrijgegeven PHP 7.x wordt gesteund door de nieuwe versie.

Bij de ontwikkeling van de nieuwe taalversie, maar ook met de vorige PHP 5.x tot vier keer betere prestaties waargenomen. Minimal PHP 5.6 is nu voorzien voor Zend Framework. 3 De verouderde versie streng onder het versienummer 1.x niet meer wordt ontwikkeld, is er in het beste geval slechts security fixes - en slechts tot eind september 2016

Documentatie en Micro Framework

Om de overschakeling van ontwikkelde met Zend Framework 2 MVC toepassingen (Model View Controller) voor het vergemakkelijken van de nieuwe release biedt gebruikers een veel gedocumenteerde migratiepad beschikbaar is voor een paar veranderingen die nodig zijn te maken. Daarnaast werd over het algemeen een veel aandacht besteed aan de documentatie. Dus gewoon zodanig wordt opgeslagen in elk repository van een component. Nieuwe functies in de toekomst worden aanvaard voor zover zij ook waren opgenomen.

Nieuwe paden uiteindelijk betreden de ontwikkelaars met de introductie van een aparte middleware Micro Framework. Expressieve wordt beschouwd als de toekomst van PHP ontwikkeling van de kant van het raamwerk ontwikkelaars, in tegenstelling tot grote MVC full-stack aanbod.(Ane)