Java-applicatieservers: Red Hat zijn wildfly 10 gratis

wildfly 10

De nu beschikbare versie 10 van de Enterprise Java server vormt de basis voor commerciële JBoss Enterprise Application Platform 7 Red Hat is ook de derde grote release sinds de naamswijziging van het open source project.

Red Hat versie 10 van de Java-applicatieserver wildfly gepubliceerd. Het geeft uitvoering aan alle specificaties van Java EE 7 Volledige profielen en Java EE Webprofielinformatie 7, op dit moment de nieuwste versies van enterprise Java-normen. Ondersteuning voor Java 7 werd beëindigd, wat een betere integratie van de huidige Java waarborgen. 8 De server kan worden gebruikt met de huidige ontwikkeling snapshots van het volgend jaar verwacht Java 9 daarbuiten.

De belangrijkste vernieuwingen

In plaats van de Message Broker HornetQ wildfly nu ook de ontwikkeling ervan ActiveMQ Artemis, hoewel verrijkt met een aantal nieuwe functies, protocol-niveau dat verenigbaar is zich te gedragen met HornetQ. De nieuwe versie integreert de Undertow JS project. Deze server-side scripts kan niet schrijven, kan de toegang tot de CDI (contexten en Dependency Injection) en JPA Entity Beans (Java Persistence API) te maken. Onder de naam Undertow trades nog jong met de HTTP / 2 standard compliant webserver.

Voor ontwikkelaars moet ook interessant zijn dat nu de versie 5 van de persistentie framework wordt ondersteund Hibernate en PowerShell-scripts aan de bin directory van wildfly distributie zijn toegevoegd. In toekomstige versies, zijn ze te vervangen .bat scripts. Met wildfly 10 is eindelijk mogelijk elk beroep "Singleton Deployment" op te zetten. Deze kunnen toepassingen worden steeds moeten op een bepaalde server knooppunt in het cluster geïnstalleerd. Het falen van een knooppunt, zal de applicatie automatisch opnieuw op een ander knooppunt.

JBoss te wildfly

Met 10 wildfly de derde grote release van de Java-applicatieserver al is verschenen, loopt onder deze naam, omdat de open source-server. het om een ​​naam verandering was gekomen, omdat de die achter hem bedrijf wilde een sterkere differentiatie van commerciële basis wildfly aanbod. De eerste release - wildfly 8 - werd uitgebracht in februari 2014, de tweede in het kader van het versienummer 9 volgde in juli 2015. Ook deze versie compatibel is met de Java EE 7 (Java Enterprise Edition) was. Wildfly vormt de basis voor de volgende release van commerciële JBoss Enterprise Application Platform 7 Red Hat's (JBoss EAP 7)(Ane)