Test Rail 5.0 verbetert de samenwerking met JIRA

Test Rail 5.0 verbetert de samenwerking met JIRA

Na bijna een jaar van ontwikkeling werk in de huidige browser tool voor testmanagement in de vijfde belangrijke versie is beschikbaar en biedt onder andere bug reports in real time.

Versie 5.0 van de testcase en test management tool-test spoor is beschikbaar op de website van zijn partij Gurock software. De release zelf moet onder meer worden gekenmerkt door de ontwikkelde samenwerking met Atlassian uitgifte en project tracking software JIRA.

Gurock voorziet in samenwerking met het Australische bedrijf een native JIRA server plug-in en Atlassian Connect add-on voor cloud instances. Gebruikers moeten gebruiken als beide producten in verschillende constellaties en de mogelijkheid om te migreren naar de cloud kan worden opengehouden. Onder andere test-rail-gebruikers die ook werken met JIRA, opmerkingen van de testresultaten bevestigd screenshots, statistieken en dergelijke kunnen direct in JIRA zien. Er kan ook verwijzen naar testgevallen te testen Rails. Een Wizard JIRA Integration kan helpen bij het gezamenlijk gebruik van de gebruikers bij het configureren van de gereedschappen.

Real-time rapportages en kleine verbeteringen

Nieuw zijn ook de zogenaamde defect rapporten die een overzicht van de status van de gekoppelde problemen of fouten te bieden. Elke keer dat u de rapporten Test Rail vraagt ​​de nodige gegevens uit de gedeelde kwestie en bug tracking tools van nieuw te openen, zodat de datum gebruiker informatie wordt gepresenteerd.

Aan de zijkanten van de test suites en testritten nu kleine grafieken verschijnen naast groepsnaam, om een ​​overzicht van de verdeling van de testresultaten geven. een "geschiedenis & verband"Tab displays na de update grafisch heden en onderling afhankelijk testresultaten alsmede relevante issues en hun status. Bovendien kunnen gegevens en status van de eisen nu direct van experimentele rail bij een defect toestel voor het juiste gereedschap beschikbaar. Als het dashboard van de test management tools worden weergegeven in andere toepassingen, biedt het nu zogenaamde Insluitbare dashboards.(Dec)