V-Play 2.6: cross-platform 2D-game engine op Qt-gebaseerde

V-Play 2.6

(Foto: Vplay.net)

De V-play game-engine voor cross-platform 2D-ontwikkeling met behulp van de Qt kader gesimuleerd in versie 2.6, de eigen user interface van iOS en Android op het bureaublad.

V-Play is een commerciële game-engine voor het maken van games op mobiele apparaten en de desktop. Omdat ze in de eerste plaats gericht zijn op ontwikkelaars van casual games, ze zijn niet in dezelfde competitie als Eenheid en Unreal. Het is beperkt tot 2D graphics, maar heeft plug-ins vooraf geconfigureerd om de apps gemaakt via reclame of in-app aankopen op de markt.

de in de platformonafhankelijke programmering ingesteld Qt framework als basis dient. Past op de Qt Creator is de ontwikkelomgeving. Doelplatform is de mobiele besturingssystemen Android, iOS en Windows Phone, evenals desktop-systemen Windows, Mac OS X en Ubuntu Linux.

Ontwikkelaars kunnen het uiterlijk van hun app tussen de verschillende doelgroepen systemen veranderen tijdens runtime op de PC. Ontwikkelaars kunnen het uiterlijk van hun app tussen de verschillende doelgroepen systemen veranderen tijdens runtime op de PC.(Foto: V-Play.net)

V-Play 2.6.1 ontwikkelaars kunnen de gebruikersinterface van apps tijdens de looptijd op de PC te veranderen en dan zien hoe hun spel ziet er op de verschillende mobiele platforms. Terwijl op hetzelfde moment de gebruiker navigatie aanpast aan het doelsysteem. Een andere innovatie is de directe integratie van de voorbeeldprojecten in Qt Creator. In aanvulling op de pure source code, ontwikkelaars vinden het helpt en tutorials.

Geïnteresseerden kunnen downloaden vanaf de productpagina V-Play 2.6. De gratis starter pakket ondersteunt alle doelgroepen platforms, maar ziet af van de V-play plug-in op de markt. Licenties kosten per ontwikkelaar afhankelijk van de uitvoering en ondersteuning van elke maand tussen 39, - € en 199, - Euro.(RME)