Terrorist militie vertrouwt op drones: Fabrikant DJI legt IS gebied via een update van de “No Fly Zone”

Terrorist militie vertrouwt op drones: DJI legt IS gebied via een update van

de "No Fly Zones" DJI van Syrië, Noord-Irak, het lijkt vergelijkbaar.

De terreur militie is blijkbaar experimenteren in Syrië en Irak met drones die naar explosieven wordt verwacht dat ze aan te vallen. Blijkbaar in ruil DJI heeft de gebieden die nu worden toegelicht door middel van een software-update om zones voor haar eigen drones vliegen.

Blijkbaar omdat de terreur militie IS plannen om commerciële drones gebruiken als wapens, de Chinese fabrikant DJI grote delen van Syrië en Irak via software-update moet "No Fly Zones" toegelicht. De show inzendingen op de website van de fabrikant. In een dergelijke no-fly zones DJI drones weigeren op te starten, of belanden onmiddellijk als ze zich bevinden in het. Met de stap wil DJO om te voorkomen dat hun eigen producten worden gebruikt als dodelijke wapens blijkbaar. de "No Fly Zones" Eind februari zijn al vastgesteld, The schrijft registreren. Het tijdschrift wijst er ook op dat er tal van tutorials op het internet, zoals de zogenaamde geo-fencing kunnen worden vermeden.

Eerder dit jaar werd ook gemeld dat de terroristische milities geëxperimenteerd met drones, die beladen met explosieven parallel waren aan een groot offensief Iraakse militaire eenheden in de stad Mosul in Noord-Irak. Ferngesteuert moet dan nauwkeurig raakte een doelwit vijand. In hoeverre de aanvallers, maar het deed een beroep doen op commerciële drones door grote fabrikanten zoals DJI, is op zijn minst twijfelachtig. In Mosul zeker een productiefaciliteit voor drones is gevonden, volgens de berichten in de media, met inbegrip van de bijbehorende handleidingen en checklists.(Mho)