WhatsApp gebruikers kunnen verzonden berichten verwijderen

WhatsApp

(Foto: AP, Jens Kalaene)

WhatsApp gebruikers kunnen herinneren verzonden berichten - maar alleen binnen zeven minuten. Bovendien moet de verzender en de ontvanger van de nieuwste versie van de app hebt geïnstalleerd.

Een WhatsApp-bericht wordt snel getypt en verzonden. Maar dan, oh lieve, is de afzenders: "sinds" zou "zijn" moeten zijn. En de ontvanger slechts de strikte amateur Duitse geleerde, die altijd zo bijzonder met de taal. Op de AutoCorrectie van smartphones is ook niet betrouwbaar, ze willen zelfs misleidend onzin produceren.

Zeven minuten voor het verwijderen

Als remedie wordt WhatsApp nu de lancering van een terugkeer functie voor berichten: gebruikers zullen in de toekomst zeven minuten de tijd om een ​​verzonden bericht te verwijderen, zoals uitgelegd een WhatsApp FAQ. Zijn de zeven minuten rond, ze kunnen niet worden verwijderd. Om een ​​bericht te verwijderen, kan de gebruiker tikt op haar ingedrukt te houden totdat het menu wordt weergegeven. Hij typte eindelijk het prullenbakpictogram en kies "Verwijder voor iedereen",

Om de callback functie, zowel WhatsApp-gebruikers moeten elk hebben de laatste versie van de app is geïnstalleerd, zegt WhatsApp. Heeft de recall uit te werken, lijkt de ontvanger van de notitie "Dit bericht is verwijderd", Er iets fout gaat tijdens het verwijderen van de gebruiker geen indicatie krijgt, echter. Dan kan hij zich verheugen op een leerzame boodschap van amateur Germanists voorheen.(DBE)