AACS 2,0 Hack: Tool om kopieerbeveiliging te verwijderen uit Ultra HD Blu-rays

AACS 2,0 Hack: Tool om kopieerbeveiliging te verwijderen uit Ultra HD Blu-rays

Een Canada gebaseerde aanspraken op Russische bedrijf biedt via het internet naar een Windows-programma waarmee de kopieerbeveiliging AACS korte 2.0 zal worden gesneden. 1 kopieën van 4K-schijven te maken: dit is hoe men kon.

Nadat in het verleden in relevante fora altijd 1: 1 kopieën had commerciële Ultra HD Blu-ray opgedoken, biedt nu een zogenaamd gevestigd in Rusland bedrijf genaamd Arusoft Inc. "DeUHD" een hulpmiddel om waarmee 4K schijven gemakkelijk moet worden gekopieerd naar een Windows-computer.

De voor 199 euro aangeboden software voor Windows 7, 8 / 8.1 en 10 moet in staat zijn om de kopieerbeveiliging AACS 2.0 gebruikt op de ramen van dit moment ongeveer 30 Ultra HD Blu-rays te verwijderen; een volledige lijst is te vinden op de website van de vennootschap. Onder hen zijn de huidige titels als "Alien: Covenant" Fox, "Guardians of the Galaxy Vol. 2" Disney en "The Fifth Element" Sony Pictures. Meer titels zullen volgen. Blu-ray discs kunnen niet worden gekopieerd met DeUHD.

Om het programma te gebruiken, moet u een geschikte ultra-high-definition Blu-ray-drive. Arusoft noemt in dit verband momenteel acht modellen van Asus en LG; ook hier zijn er meer keuze in de toekomst zou moeten zijn.

Volgens Arusoft tegenover de site "myce" decoderen draait disc 4-6 uur. Aan het einde van de illegale kopie van de film landing in een map of ISO-image op de harde schijf. Zelfs een proefversie van DeUHD bieden aan de ontwikkelaars; Dit is beperkt tot een schijf en een film clips van maximaal 10 minuten.(Nij)