Wolfenstein 2: High System, kan ongesneden versie niet worden ingeschakeld in Duitsland

Wolfenstein 2: High System, kan ongesneden versie niet worden ingeschakeld in Duitsland

(Afbeelding: Bethesda)

Voor de komende shooter Wolfenstein 2: The New Colossus 16 GB RAM-geheugen en een recente grafische kaart worden aanbevolen. De ongesneden versie kan in Duitsland, volgens Bethesda niet te activeren.

De 3D action game Wolfenstein II Nieuwe Kolos verschijnen op 27 oktober. Nu uitgevers Betheda aangekondigd in een blog post de systeemeisen voor de PC-versie - en de val te zijn heel steil.

Dienovereenkomstig moet men tenminste één processor kern van het type AMD i7-3770 of FX-8350 - dat wil zeggen een CPU die acht draden parallel verwerkt. Voor deze, de ontwikkelaar van Machine Games vereisen een grafische kaart uit de AMD Radeon R9 290 of GeForce GTX 770 met 4 GB videogeheugen. Bovendien ten minste 8 GB RAM, 55 GB opslag op harde schijf en een 64-bittiges Windows 7, 8.1 of 10 aanbevolen. De ontwikkelaars wijzen er in dit verband op dat AMD de grafische stuurprogramma's van Windows 8.1 niet langer te ondersteunen.

1 van 21

Wolfenstein II: The New Colossus (21 foto's)

(Afbeelding: Bethesda)

Voor een soepele full HD Gaming met fatsoenlijke beeldkwaliteit Machinegames beveelt een grafische kaart van het type AMD Radeon RX 470 (4 gigabyte) of Nvidia GeForce GTX 6 GByte, en een processor van de klasse Intel Core i7-4770 of AMD FX-9370 Dit zou het systeem 16 GB RAM gezet.

Volcano naar Vega te gebruiken

Wolfenstein II maakt gebruik van de 3D-engine id Tech 6, gebruik te maken van de low-level 3D-interface vulkaan. Volgens de ontwikkelaars, zodat ze konden gebruik maken van de nieuwste AMD videokaarten met Vega grafische chips bijzonder goed. De spel ondersteunt onbeperkte framesnelheden 4K output met 3840 x 2160 pixels en toont diverse grafische effecten. Dit kan spelers via het menu te snijden om hun eigen behoeften. Met name de volgende opties beschikbaar: Lights, Shadows, Directional occlusie, Reflections, decals, motion blur, het streaming, volumetrische Quality, Overdrukplaatje filtering, uitgestelde rendering, Chromatic kwijlen rantsoen, diepte van het veld en de resolutie scaling. Om veelhoek randen glad, Wolfenstein legt de procedures TAA, FXAA, SMAA en TSSAA. Ook op de instellingen voor kleurenblind spelers, de ontwikkelaars hebben gedacht.

Ongecensureerde versie geactiveerd niet in de Duitse Steam

Wolfenstein II: The New Colossus uitgebracht in Duitsland op 27 oktober in een gecensureerde versie, die afgezien van nazi-symboliek. Zoals Bethesda vertelde Heise online verklaarde een ongecensureerde versie op Steam kan niet worden geactiveerd in Duitsland.

Zie ook:

(Mfi)