Polaroid Pop: Digital Instant Camera met klassieke beeldformaat

CES: Polaroid Instant Camera Pop

Met de Pop Polaroid een nieuwe digitale onmiddellijke camera heeft aangekondigd, de beelden besteedt 10,8 centimeter in de klassieke Polaroid formaat van 8,9 x. De beelden worden afgedrukt in de camera om fotopapier zink in het nieuwe formaat.

De 80ste verjaardag van het merk Polaroid heeft onthuld op de CES een nieuwe digitale onmiddellijke camera. met de "knal" kan direct afdrukken in klassieke vorm van Polaroid Integral films (8,9 x 10,8 cm) uitgang en de klassieke Polaroid frame. Wanneer beelden, maar het is niet bekend van de SX70 materiaal dat vandaag de dag in de huidige versie van Impossible in Nederland wordt geproduceerd, maar een papieren zink.

20 megapixels CMOS sensor

In aanvulling op de directe functie biedt Polaroid Pop tal van functies huidige digitale camera's. Dus de pop krijgt een 20-megapixel CMOS-sensor en een ingebouwde beeldstabilisator en een bijna vier-inch LCD touch screen om foto's en navigeren nemen. Een dubbele LED-flitser om voldoende verlichting te garanderen, zelfs bij weinig licht. Video-opname is mogelijk in 1080p Full HD. Alle foto's en video's worden opgeslagen op een microSD-kaart met maximaal 128 gigabytes.

Wi-Fi en Bluetooth, kan de Polaroid Pop worden aangesloten op smartphones of tablets en gebruikt als een mobiele instant printer. Hiervoor worden de respectieve IOS of Android-apparaten eerst gekoppeld aan de camera. Naar aanleiding van de beelden op de vrije Polaroid Print app kan dan naar de Polaroid Pop voor het afdrukken worden gestuurd. Daarnaast is de app biedt een verscheidenheid aan filters en opties voor beeldbewerking. Dus moet in staat zijn om hun foto's creatieve en individuele gebruikers te maken.

Het ontwerp van de Polaroid Pop werd ontworpen in samenwerking met de Amerikaanse ontwerpstudio Munitie. Munitie had eerder al ontworpen voor mobiele instant printer Polaroid Zip en lifestyle actie videocamera's Polaroid Cube en Cube Polaroid + de uiterlijke vorm.

Polaroid Pop: Prijs en beschikbaarheid

De Polaroid Pop is aangekondigd voor het vierde kwartaal van 2017 Een adviesprijs is nog niet bekend op dit moment.(Christoph Jehle) /(KEH)