Humblebundle.com eerste e-books verkocht

De Humble Bundle team betreedt nieuw terrein weer: In de nu heel beroemd verkoopcampagne acht DRM-vrije eBooks zal Humblebundle.com nu verkocht tegen een zelf te bepalen prijs. Na een succesvolle Humble Bundle acties met spelletjes voor Linux, Mac OS X en Windows, het concept was al met succes uitgebreid naar Android games en muziek. Nu is de Humble Bundle maker voor het eerst aanbieden digitaal leesmateriaal en kan putten uit vooraanstaande auteurs als Neil Gaiman, Cory Doctorow en John Scalzi. Zoals gebruikelijk, kan de koper beslissen hoe de inkomsten tussen de auteurs, de Humble Bundle team, de Electronic Frontier Foundation (EFF) en de actie "Child's Play Charity " is te verdelen.

De Humble eBook bundel bevat de Engels-talige science fiction en fantasy boeken "Pirate Cinema" van Cory Doctorow, "Pump Six en andere verhalen" Paolo Bacigalupi, "Zoo Stad" Lauren Beukes, "invasie" Mercedes Lackey en "Stranger Things Happen" en "Magic voor beginners" Kelly Link. Wie betaalt meer dan het gemiddelde - op dit moment zijn de 12.03 US dollars - ook krijgt de graphic novel "Signal to Noise" door Neil Gaiman en McKean en opslaan "Old Man's War" door John Scalzi.

In de trailer voor de Humble eBook Bundel van de Canadese auteur Cory Doctorow spreekt zijn hoop uit dat vele lid worden van deze actie en laten zien dat e-books ook kan slagen zonder beperkende DRM-maatregelen. De commercieel succesvolle science fiction schrijver Doctorow gaan voor de komende jaren het goede voorbeeld geven en zijn boeken onder andere verkocht DRM-free via haar website. Sommige hij is niet vrij, onder een Creative Commons-licentie beschikbaar om te downloaden.

De acht boeken zijn beschikbaar om te downloaden, zodat ze op smartphones, tabellen en e-book readers gelezen kan worden gemakkelijk in PDF, ePub en Mobi. providers zonder DRM maatregelen zoals in het verleden in de Humble Bundle games. Met de onlangs voltooide Humble Indie Bundle 6 meer dan twee miljoen dollar gegenereerd.(Lmd)